UP Herrehold - Kost og styrketræningsforløb for mænd

Er du klar til at opnå det mål, du har haft i flere år, men endnu ikke har opnået?

Måske du har forsøgt (uden de store resultater), eller også afholder hverdagens mange gøremål dig fra at tage det første skridt?

Så lad os gøre det sammen!

På Herrehold-forløbet hjælper vi dig med at tabe fedt, opbygge muskler og blive stærkere, så du får overskud og selvtillid til at blive den mand, du vil være!

I 8 uger (mulighed for 8 ugers overbygning) lærer vi dig, hvordan du skal spise og styrketræne, så du ikke skal bruge tid og energi på at sætte dig ind i, hvad du skal gøre. 

Vores personlige træner Timmy står klar til at give dig den forpligtelse, der skal til, for at få tingene gjort. 

Næste opstart uge 19, tirsdag d. 9 maj, med træning tirsdag og torsdag samt mulighed for ekstra konditionstræning hver søndag. 

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb

 • 8 ugers træningsforløb for mænd (mulighed for 8 ugers overbygning)
 • Personlig introsamtale
 • 2 timers træning om ugen, tirsdag og torsdag, på hold af maks 8 mænd
 • 1 times ekstra konditionstræning hver søndag kl. 10-11
 • Træning i vores private træningslokaler (Hjulmagervej 7, 9000 Aalborg)
 • 2 træningsprogrammer
 • 8 ugers kostpensum og 4 kostopgaver
 • Målinger (fedtprocent og muskelmasse) samt logbog
 • Personlig tilbagemelding på din indsats hver uge
 • Vejledning, forpligtelse og motivation fra 7 andre mænd og din træner

Pris: 4200 kr. 

Ønsker du at opdele betalingen i 2 rater? Brug koden: betalhalvdel

Tilmeld

Tab dig, byg muskler, og få mere energi i hverdagen

I 8 uger får du den viden og forpligtelse, du har brug for, for at nå (eller komme nærmere) dit mål

Bliv en toptunet version af dig selv med et Herrehold-forløb

Vi sørger for, du ikke spilder din tid og energi på utilfredse resultater. Vi lærer dig, hvad du skal gøre for at tabe dig, og hvordan du skal styrketræne for at få en stærk og veltrænet krop. 

 

Du bliver en del af et unikt fællesskab med andre mænd, hvor vi forpligter, presser, støtter og motiverer hinanden til at nå vores mål. 

Træning på hold

Træning på hold

Få forpligtelse til at komme afsted til træning 2 gange om ugen sammen med 7 andre mænd. Du vil lære at styrketræne rigtigt og effektivt med frivægte, håndvægte og kettlebells, hvor alle kan være med. Har du tid og overskud til en ekstra træning, har du hver søndag kl. 10-11 mulighed for at deltage på et konditionshold.

Træningsprogram

Træningsprogram

På Herreholdet træner I det samme træningsprogram med individuelt tilpassede øvelser og belastninger. Programmerne er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts, som giver sved på panden og god samvittighed. Du får et nyt træningsprogram hver måned, så træningen forbliver udfordrende og underholdende.

Kostopgaver

Kostopgaver

I stedet for svære kostplaner, kalorietælling og forvirring over, hvad du skal spise, lærer vi dig, hvordan du kan spise efter dine behov og nå dit mål. Du skal igennem en serie af kostopgaver, som introduceres 1 opgave ad gangen. Opgaverne er simple og kan tilpasses din livsstil. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at finde frem til de strategier, der kan blive dine vedvarende vaner.

Målinger og logbog

Målinger og logbog

Hver uge følger vi op på processen, så du får den vejledning og opfølgning, du har brug for (også uden for de 2 træningstimer sammen pr. uge). Du skal registrere, om du løser dine daglige kostopgaver i en online logbog, som du vil modtage personlig feedback på hver uge. Ved opstart, midtvejs og ved afslutning får du samtidig målt din fedtprocent og muskelmasse med en kropsscanner.

Få motivation og overskud til at tage af sted til træning

Vi giver dig redskaberne til at tage handling

Hvad er UP Herrehold?

Hvad er UP Herrehold?

UP Herrehold er et 8 ugers personligt træningsforløb, hvor du får personlig træning på hold, 2 gange om ugen sammen med 7 andre mænd samt mulighed for 1 times ekstra konditionstræning om ugen. Du vil få kostopgaver der skal løses på daglig basis.

Du kommer til at træne på et mindre lukket hold i vores private træningslokaler. Morgenhold: Tirsdag og torsdag kl. 6.00-7.00 eller eftermiddagshold: Tirsdag og torsdag kl. 16.30-17.30 eller 17.30-18.30.

Træningen er individuelt tilpasset og er en kombination af tung styrketræning og fedtforbrændende workouts. Du vil lære at styrketræne korrekt med frivægte, håndvægte og kettlebells. Hver måned vil du endvidere modtage et nyt træningsprogram.

På UP Herrehold handler det om at ændre vaner. Det betyder: INGEN stramme kostplaner! Du vil således hver 2. uge modtage en kostartikel, som beskriver den kostopgave, du skal udføre på daglig basis. Løbende modtager du mails med forslag til, hvordan du kan løse din opgave. Du skal gennem forløbet registrere din indsats i et online logbogskema, hvor du én gang om ugen modtager en personlig tilbagemelding på din indsats.

Du bliver en del af et socialt fællesskab, hvor alle kan være med, og hvor du vil få en masse inspiration, motivation og forpligtelse til at implementere de nye vaner. 

Hvorfor UP Herrehold?

Hvorfor UP Herrehold?

Du skal tage med på UP Herrehold, hvis du gerne vil have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du når dine mål uanset om det er at:

 •      Tabe dig
 •      Få en veltrænet krop
 •      Blive stærkere
 •      Lære at styrketræne med god teknik
 •      Få mere energi og overskud i hverdagen
 •      Spise sundere, uden at være på kur
 •      Få mere selvtillid

UP Herrehold er unik, fordi du bliver undervist og vejledt i både styrketræning, og hvordan du kan ændre dine kostvaner. Det er et personligt forløb, hvor du på intet tidspunkt bliver overladt til dig selv, og hver uge får du personlig tilbagemelding og sparring på dine udfordringer.

Mød din træner: Timmy Ibro

Mød din træner: Timmy Ibro

Siden jeg blev 14 år, har jeg beskæftiget mig med træning. Startede op som ung og overvægtig og har gjort mig mange erfaringer siden. Jeg har hele tiden haft træning som en stor del af mit liv, men interessen er vokset, som jeg er blevet klogere. Jeg fik kickstarten som træner, da jeg begyndte at hjælpe mine kammerater under min udstationering i Afghanistan, hvilket gav mig lysten til at gøre dette til en profession. Mange kunder, kurser, konkurrencer og træningstimer senere er min passion for fysisk træning og ernæring kun vokset. Jeg forsøger hele tiden at holde mig opdateret den research der kan hjælpe mine kunder til at få de resultater de ønsker.

Min tilgang til træning og kost:

Det skal være underholdende og let nok til at du bliver ved, men hårdt nok til at du får resultater.

 

 

Mød Timmy

Gå til styrketræning med 7 andre mænd 2-3 gange om ugen

Vil du være med? Kom og mød mig til en uforpligtende samtale

Herreholdet er for alle mænd uanset niveau og alder

Det bedste tidspunkt til at tage handling er nu!

Priser

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale, så vi kan snakke om dine mål og forventninger, inden du booker din plads på Herreholdet. Du har mulighed for at dele betalingen op i 2 månedlige rater ved at bruge koden: betalhalvdel

Hold 1 - Morgen

Tirsdag og Torsdag

06.00 – 07.00 

Starter i uge 19

Ønsker du at opdele betalingen i 2 rater? Brug koden: betalhalvdel

 

 

4200 kr. Pr. 8.uge

Hold 2 - Eftermiddag

Tirsdag og torsdag

16.30 – 17:30 

Starter i uge 19

Ønsker du at opdele betalingen i 2 rater? Brug koden: betalhalvdel

 

4200 kr. Pr. 8.uge

Ofte stillede spørgsmål på Herreholdet

Du kan godt deltage, selvom du har mindre skader eller skavanker. Hvis du oplever gener ved udførelsen af øvelserne, forsøger vi at finde en variation af øvelsen, du kan lave med mindst mulig, eller slet ingen, smerte. Hvis ikke vi finder en variation af øvelsen, du kan lave, kan vi alternativt finde en helt anden øvelse.
Er du i tvivl om du kan deltage pga. en skade, så anbefaler vi dig at du kontakter os inden du tilmelder dig.

Du får ikke en kostplan under dit træningsforløb. Du vil istedet modtage løbende kostopgaver, som er principielle strategier, som er mulige at udføre i næsten alle situationer. Dette er med til at gøre dem til holdbare tiltag, som du kan gøre til en livsstil.

Alle starter på forskellige niveauer. Sammen finder vi vægte, og tilpasser øvelser, så du deltager på lige fod med de andre. Nogen er stærke, andre er meget smidige og nogen er ingen af delene, men alle følger med hinanden og kan være med.

 

Dit vægttab afhænger af, hvor meget du ændrer dine kost- og motionsvaner. Vi har set vægtændringer fra 0-10 kg på 8 uger. Vi anbefaler dog ikke, at du forsøger at tabe dig så hurtig som muligt, men at du har fokus på ændringer, du kan vedligeholde. Er du ikke i mål efter 8 uger (eller klar til at stå på egne ben med din kost og træning), så anbefaler vi, at du fortsætter på vores 8 ugers overbygning "Next level". Her arbejdes der videre med mere nye øvelsesvarianter med større grad af individuelle tilpasninger samt nye kost- og træningsopgaver.

Kostopgaverne er primært rettet mod vægttab og træningerne rettet mod styrke og vægttab. Men flere af holddeltagerne (også erfarne) oplever at muskelmassen også stiger. 

Du kan godt deltage på holdet, selvom du ikke kan deltage til alle træningerne. Hvis der er plads på et af de andre hold samme dag, kan vi tilbyde dig at komme der istedet. Er der ikke plads, kan vi tilbyde dig at du selv kommer og træner programmet i vores faciliteter til de antal træninger, du skulle mangle på holdet. Du kan ikke få træningerne på holdet på andre tidspunkter.

Du kan ikke træne i vores lokaler uden for dit holds træningstidspunker, medmindre du opretter et medlemskab til 329,- pr. mdr. (se undtagelse i punktet ovenfor).

Du kan dele din betaling op i 2 lige store rater, hvor den første betales med det samme (som sikrer dig din plads på holdet) og den anden betales inden for de første 4 uger af forløbet. Hvis du ønsker at betale i rater, skal du bruge rabatkoden: betalhalvdel 

Vi har deltagere fra 20-60 år - alle aldersgrupper kan deltage og være med.

I træningerne skiftes der i mellem øvelserne, hvilket er med til at øge pulsen. Herudover afsluttes træningerne med en ”finisher” som ofte får pulsen helt op.

Vi anbefaler noget elastisk, eller løstsiddende tøj, som tillader dig at sætte dig i hug. Alt fodtøj kan bruges, men vi anbefaler sko med så flad og stabil bund som muligt.

Det vil du helt bestemt! Øvelserne og vægt tilpasses den enkelte. Derudover er vi overbevist om, at du vil få endnu bedre teknik og kostvaner.