Skrevet af: Anne Søndergaard

Brug dette trick og tab dig selvom du spiser fredagsslik

Kan du lide slik?

Det tænkte jeg nok!

Slik er ofte forbundet med hygge eller noget som man belønner sig selv med. Slik indeholder dog relativt mange kalorier, mætter ikke særlig godt og det er nemt at spise for meget. Du kan faktisk tabe dig 6,5 kg ved at gå fra 500 g til 250 g bland selv slik om ugen.

Her kommer der et tip til, hvordan du kan få fredagsslikket til at række lidt længere og dermed spare på mængderne. 

undefined

 

Sådan får du fredagsslikket til at række lidt længere

Oplever du, at du spiser godter eller slik hvis det er til rådighed? Måske oplever du, at du spiser den mængde der er uanset hvor meget der er? For at spare på kalorierne er det en god ide at begrænse mængden og portionsanrette i stedet for at tage hele posen med i sofaen. For at få en mindre mængde til at række længere, kan du bruge dette trick: 
 
Klip dit slik i stykker

undefined


Spiser du på nuværende tidspunkt 32 stykker slik kan du begrænse mængden til 16 stykker, ved at klippe dem over. På den måde har du stadig 32 stykker slik, men for færre kalorier, som rækker/varer lige så lang tid.  
 
Mindre stykker = mere slik = færre kalorier

Og husk: Nyd det

 

Vil du gerne have endnu flere råd til hvordan du kan opnå et vægttab med små simple strategier? Så kan du deltage på UP Bootcamp for kvinder, hvor du skal igennem et 8-16 ugers kostpensum. 

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar