Holdtræning i Unlimited Performance

UP Holdtræning er for dig der gerne vil lære at styrketræne rigtig. Du vil gerne have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du når dine mål, og du motiveres af at træne sammen med andre. Vi har allerede hjulpet hundredevis af klienter – skal du være den næste? Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i den bedste form og blive en bedre version af dig selv.
Er du klar til at komme i gang?

8 ugers træningshold for kvinder

8 ugers træningshold for kvinder

8 ugers træningshold er for alle kvinder, uanset niveau, der vil have redskaberne til at komme i form, stramme kroppen op og tabe fedt én gang for alle, med styrketræning på hold, kostopgaver og personlig feedback hver uge.

8 ugers træningshold for mænd

8 ugers træningshold for mænd

8 ugers træningshold er for alle mænd, uanset niveau, der mangler hjælp til at komme afsted til styrketræning, smide de overflødige kg, opbygge muskelmasse og blive stærkere.

Baby Bootcamp

Baby Bootcamp

Baby Bootcampen er for alle nybagte mødre, der har svært ved at komme afsted til træning på egen hånd. Vi hjælper dig som mor med at komme afsted til træning sammen med din baby, så du kan komme tilbage i form og føle dig fantastisk tilpas.

Træningsholdet

Træningsholdet

Træningsholdet er for alle der er igang, eller som har været i et træningsforløb hos Unlimited Performance og som ønsker forpligtelse, fællesskab og motivation for at komme afsted til træning.