Holdtræning i Unlimited Performance

UP Holdtræning er for dig der gerne vil lære at styrketræne rigtig. Du vil gerne have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du når dine mål, og du motiveres af at træne sammen med andre. Vi har allerede hjulpet hundredevis af klienter – skal du være den næste? Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i den bedste form og blive en bedre version af dig selv.
Er du klar til at komme i gang?

8 ugers træningshold for kvinder

8 ugers træningshold for kvinder

8 ugers træningshold er for alle kvinder, uanset niveau, der vil have redskaberne til at komme i form, stramme kroppen op og tabe fedt én gang for alle, med styrketræning på hold, kostopgaver og personlig feedback hver uge.

8 ugers træningshold for mænd

8 ugers træningshold for mænd

8 ugers træningshold er for alle mænd, uanset niveau, der mangler hjælp til at komme afsted til styrketræning, smide de overflødige kg, opbygge muskelmasse og blive stærkere.

Træningsholdet

Træningsholdet

Træningsholdet er for alle der er igang, eller som har været i et træningsforløb hos Unlimited Performance og som ønsker forpligtelse, fællesskab og motivation for at komme afsted til træning.

65+ Træningshold

65+ Træningshold

65+ Træningsholdet er for alle seniorer over 65 år. Oplev hvordan din hverdag bliver lettere og små udfordringer i hverdagen forsvinder, som du både bliver og føler dig stærkere og kommer i bedre form.