Træningshold og kostforløb for mænd

8 ugers Bootcamp for mænd er forpligtigelsen og det spark i røven du har manglet for at komme i gang! 

Vil du være stærkere, smide noget vægt, få mere energi i hverdagen og måske komme af med nogle af skavankerne, så er holdet for dig!

 • Bliv stærkere - 2 faste ugentlige træninger på lukket hold (mulighed for 1 ekstra gratis)
 • Smid noget vægt - Igennem simple daglige opgaver omkring dine madvaner (ingen kostplaner!)
 • Kom af med nogle skavanker - Øvelserne tilpasses til din krop og dit niveau
 • Få mere energi - Fed fornemmelse af at være i gang og få kroppen brugt og hovedet opladet 

 

Træning tirsdag og torsdag

Hold 1: 06.00-07.00 eller

Hold 2: 16.30-17.30

samt mulighed for frivillig ekstra konditionstræning hver søndag kl. 10-11.

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb

Det får du med i dit 8 ugers træningsforløb

 • 8 ugers Bootcamp for mænd
 • 2 faste træninger med holdet + 1 frivillig hver uge i privat træningscenter
 • Træningsprogrammer - Fokus på styrke og god teknik
 • Tilpasning af øvelser til dit niveau
 • 8 ugers kostvejledning med daglige opgaver - Godt til vægttab
 • Start - midt- og slutmåling af fedtprocent og muskelmasse - Følg med i processen
 • Ugentlig opfølgning på dine kostopgaver - Sparring på løsninger og udfordringer

Pris: 3600 kr. 

Ønsker du at opdele betalingen i 2 rater? Brug koden: betalhalvdel

Tilmeld

Bliv stærkere, slankere og mere energisk

I 8 uger får du den viden og forpligtelse, du har brug for, for at nå (eller komme nærmere) dit mål

Bliv en toptunet version af dig selv på bootcamp for mænd

Vi sørger for, du ikke spilder din tid og energi på utilfredse resultater. Vi lærer dig, hvad du skal gøre for at tabe dig, og hvordan du skal styrketræne for at få en stærk og veltrænet krop. 

Du bliver en del af et unikt fællesskab med andre mænd, hvor vi forpligter, presser, støtter og motiverer hinanden til at nå vores mål. 

Træning på hold

Træning på hold

Få forpligtelse til at komme afsted til træning 2 gange om ugen sammen med 7 andre mænd. Du vil lære at styrketræne rigtigt og effektivt med frivægte, håndvægte og kettlebells, hvor alle kan være med. Har du tid og overskud til en ekstra træning, har du hver søndag kl. 10-11 mulighed for at deltage på et konditionshold.

Træningsprogram

Træningsprogram

På holdet træner I det samme træningsprogram med individuelt tilpassede øvelser og belastninger. Programmerne er en kombination af styrketræning og fedtforbrændende workouts, som giver sved på panden og god samvittighed. Du får et nyt træningsprogram hver måned, så træningen forbliver udfordrende og underholdende.

Kostopgaver

Kostopgaver

I stedet for svære kostplaner, kalorietælling og forvirring over, hvad du skal spise, lærer vi dig, hvordan du kan spise efter dine behov og nå dit mål. Du skal igennem en serie af kostopgaver, som introduceres 1 opgave ad gangen. Opgaverne er simple og kan tilpasses din livsstil. Opgaverne skifter hver 14. dag, så du har tid til at finde frem til de strategier, der kan blive dine vedvarende vaner.

Målinger og logbog

Målinger og logbog

Hver uge følger vi op på processen, så du får den vejledning og opfølgning, du har brug for (også uden for de 2 træningstimer sammen pr. uge). Du skal registrere, om du løser dine daglige kostopgaver i en online logbog, som du vil modtage personlig feedback på hver uge. Ved opstart, midtvejs og ved afslutning får du samtidig målt din fedtprocent og muskelmasse med en kropsscanner.

Få motivation og overskud til at tage af sted til træning

Vi giver dig redskaberne til at tage handling

Hvad er Bootcamp for mænd

Hvad er Bootcamp for mænd

8 ugers Bootcamp for mænd er et 8 ugers forløb, hvor du træner 2 x om ugen på et lukket hold, med mulighed for 1 times ekstra konditionstræning på hold om ugen.

Hvis du er klar til til at arbejde med dine madvaner, har vi et "vaneforløb" klar, hvor du dagligt skal krydse af om at du har udført den opgave du er nået til.  

Vi træner et fælles program med individuelle tilpasninger, så du kan føle dig som en del af holdet, men samtidig tage højde for dine individuelle udfordringer og eventuelle skavanker. 

Træningen er som udgangspunkt bygget op i 3 elementer:

Styrke (Vi arbejder op i vægt og ned i gentagelser over ugerne)

Muskel opbygning (Vi arbejder med moderate vægte for moderate gentagelser)

Kondition (Du får en fed fornemmelse af at have brugt kroppen)

Du vil i forbindelse med holdet blive inviteret til en APP, hvor du vil finde både træningsprogram og dine daglige opgaver til kosten. Yderligere vil det også være her hvor du løbende indtaster dine målinger og løft fra træningen, så vi kan holde styr på at det går den rigtige vej.

Vi træner i vores eget private center, Unlimited Performance, som ligger centralt i Aalborg. 

Skulle det en dag ske, at du ikke kan nå en træning, kan du komme på det modsatte hold, eller komme ned og tage træningen på egen hånd.

 

Hvorfor Bootcamp for mænd?

Hvorfor Bootcamp for mænd?

Du skal tage med på Bootcamp for mænd, hvis du gerne vil have en personlig træner, der kan guide og vejlede dig på dit niveau, så du når dine mål uanset om det er at:

 •      Tabe dig
 •      Få en veltrænet krop
 •      Blive stærkere
 •      Lære at styrketræne med god teknik
 •      Få mere energi og overskud i hverdagen
 •      Spise sundere, uden at være på kur
 •      Få mere selvtillid

Holdet er unik, fordi du bliver undervist og vejledt i både styrketræning, og hvordan du kan ændre dine kostvaner. Øvelserne bliver tilpasset dig og din krop og hver uge får du personlig tilbagemelding og sparring på dine udfordringer.

Mød din træner: Timmy Ibro

Mød din træner: Timmy Ibro

Siden jeg blev 14 år, har jeg beskæftiget mig med træning. Startede op som ung og overvægtig og har gjort mig mange erfaringer siden. Jeg har hele tiden haft træning som en stor del af mit liv, men interessen er vokset, som jeg er blevet klogere. Jeg fik kickstarten som træner, da jeg begyndte at hjælpe mine kammerater under min udstationering i Afghanistan, hvilket gav mig lysten til at gøre dette til en profession. Mange kunder, kurser, konkurrencer og træningstimer senere er min passion for fysisk træning og ernæring kun vokset. Jeg forsøger hele tiden at holde mig opdateret den research der kan hjælpe mine kunder til at få de resultater de ønsker.

Min tilgang til træning og kost:

Det skal være underholdende og let nok til at du bliver ved, men hårdt nok til at du får resultater.

 

 

Mød Timmy

Gå til styrketræningshold for mænd 2-3 gange om ugen

Vil du være med? Kom og mød mig til en uforpligtende samtale

TILMELD DIG HER

Hos Unlimited Performance kan du altid booke en gratis samtale, så vi kan snakke om dine mål og forventninger, inden du booker din plads på dit 8 ugers træningshold for mænd

 

BOOK DIN PLADS PÅ BOOTCAMP FOR MÆND HER

Du har mulighed for at dele betalingen op i 2 månedlige rater, ved at bruge koden: betalhalvdel

Ofte stillede spørgsmål på Bootcamp for mænd

Du kan godt deltage, selvom du har mindre skader eller skavanker. Hvis du oplever gener ved udførelsen af øvelserne, forsøger vi at finde en variation af øvelsen, du kan lave med mindst mulig, eller slet ingen, smerte. Hvis ikke vi finder en variation af øvelsen, du kan lave, kan vi alternativt finde en helt anden øvelse.
Er du i tvivl om du kan deltage pga. en skade, så anbefaler vi dig at du kontakter os inden du tilmelder dig.

Du får ikke en kostplan under dit træningsforløb. Du vil istedet modtage løbende kostopgaver, som er principielle strategier, som er mulige at udføre i næsten alle situationer. Dette er med til at gøre dem til holdbare tiltag, som du kan gøre til en livsstil.

Alle starter på forskellige niveauer. Sammen finder vi vægte, og tilpasser øvelser, så du deltager på lige fod med de andre. Nogen er stærke, andre er meget smidige og nogen er ingen af delene, men alle følger med hinanden og kan være med.

 

Dit vægttab afhænger af, hvor meget du ændrer dine kost- og motionsvaner. Vi har set vægtændringer fra 0-10 kg på 8 uger. Vi anbefaler dog ikke, at du forsøger at tabe dig så hurtig som muligt, men at du har fokus på ændringer, du kan vedligeholde. Er du ikke i mål efter 8 uger (eller klar til at stå på egne ben med din kost og træning), så anbefaler vi, at du fortsætter på vores 8 ugers overbygning "Next level". Her arbejdes der videre med mere nye øvelsesvarianter med større grad af individuelle tilpasninger samt nye kost- og træningsopgaver.

Kostopgaverne er primært rettet mod vægttab og træningerne rettet mod styrke og vægttab. Men flere af holddeltagerne (også erfarne) oplever at muskelmassen også stiger. 

Du kan godt deltage på holdet, selvom du ikke kan deltage til alle træningerne. Hvis der er plads på et af de andre hold samme dag, kan vi tilbyde dig at komme der istedet. Er der ikke plads, kan vi tilbyde dig at du selv kommer og træner programmet i vores faciliteter til de antal træninger, du skulle mangle på holdet. Du kan ikke få træningerne på holdet på andre tidspunkter.

Du kan ikke træne i vores lokaler uden for dit holds træningstidspunker, medmindre du opretter et medlemskab til 329,- pr. mdr. (se undtagelse i punktet ovenfor).

Du kan dele din betaling op i 2 lige store rater, hvor den første betales med det samme (som sikrer dig din plads på holdet) og den anden betales inden for de første 4 uger af forløbet. Hvis du ønsker at betale i rater, skal du bruge rabatkoden: betalhalvdel 

Vi har deltagere fra 20-60 år - alle aldersgrupper kan deltage og være med.

I træningerne skiftes der i mellem øvelserne, hvilket er med til at øge pulsen. Herudover afsluttes træningerne med en ”finisher” som ofte får pulsen helt op.

Vi anbefaler noget elastisk, eller løstsiddende tøj, som tillader dig at sætte dig i hug. Alt fodtøj kan bruges, men vi anbefaler sko med så flad og stabil bund som muligt.

Det vil du helt bestemt! Øvelserne og vægt tilpasses den enkelte. Derudover er vi overbevist om, at du vil få endnu bedre teknik og kostvaner.