Før/efter billeder

Femten uger med Simon Christensen

Simon Christensen har igennem de seneste 15 uger modtaget programmer og personlig træning fra Unlimited Performance.

Simon henvendte sig med ønsket om at få en mere markeret krop med dertilhørende lavere fedtprocent samt mere muskelmasse.

Simon har ladet sig medvirke i et lille interview.

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund

Jeg hedder Simon Christensen og er 24 år. Jeg er studerende ved Aalborg Universitet og en stor del af min hverdag foregår derfor ved et skrivebord. Mit mål med træningen er at få en veltrænet krop, ikke en stor ”bodybuilder-krop”, men markeret krop. Jeg har trænet i tre-fire år, men det har altid været noget ”on-off” træning. Jeg kan have været fokuseret og struktureret i min træning i to-tre måneder og opnået en forbedring, men derefter holdt et halv års pause eller mere, og mistet det hele igen.

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Jeg har kendt Kasper Odsbjerg siden gymnasietiden og snakkede en dag med ham om mit motivations problem mht. træningen og det at holde mig i gang når et ”program” er slut. Derefter faldt det naturligt at forsøge mig med det tilbud UP havde at give.

Hvordan har det været at have faste rammer omkring træning?

De faste rammer har hjulpet enormt på min træning. Der har aldrig været nogen tvivl om hvordan træningen kom til at foregå. Hverken omkring hvile eller om hvordan de enkelte øvelser skulle udføres. Det har givet en ro omkring træningen.

Hvad har du lært igennem de seneste 15 uger?

Jeg har lært de grundlæggende principper i god træning og hvordan man opnår gode resultater. De vigtige øvelser og den korrekte teknik til at udføre øvelserne. Jeg har lært, hvordan kost og træning hænger sammen, både når det gælder at opbygge muskelmasse, men også når det gælder at smide fedt. Vigtigt af alt har jeg lært, at træne videre efter et program er afsluttet og holde motivationen.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Mit mål med programmet var at blive mere markeret ved at opbygge mere muskelmasse og smide noget fedt. Mine forventninger ift. starten, må siges at være blevet indfriet. Jeg har opbygget en del mere muskelmasse end forventet og samtidigt smidt en del fedt. Træningen har også givet mig mere overskud ved studiet og til hverdagen generelt. I takt med mine fremskridt i løbet af de 15 uger, har jeg dog fået mere blod på tanden. Jeg har derfor stadig et stykke op til mit endelige mål. Men med den hjælp jeg har fået i løbet af de 15 uger, er jeg ikke i tvivl om at jeg nok skal få det indfriet.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet?

Det har været en utrolig stor hjælp at have haft Kasper, som træner. Jeg har løbende ført logbog over min træning, både for at kunne følge min udvikling, men også for at holde styr på den belastning jeg skal have på til de enkelte øvelser. Derudover blev logbogen også brugt til at noter evt. problemer med de enkelte øvelser. Denne logbog har Kasper også fulgt med i og har løbende kommenteret min udvikling og besvaret mine problemer med mulige løsninger. Hvis ikke løsningen kunne findes gennem logbogen eller tlf. opkald, har Kasper givet sig tid ved de personlige træninger til at komme frem til en løsning.

Hvad er dine fremtidige mål med træningen?

Mit mål er at holde den sunde form og motivationen. Jeg vil dog gerne have lidt mere muskelmasse, så mit mål er at komme op på 90 kg.

Kan du anbefale andre at indgå et forløb med Unlimited Performance?

Jeg kan helt sikkert anbefale UP!