Skrevet af: Kasper Odsbjerg

Få målt din fedtprocent og muskelmasse

I Unlimited Performance kan du nu få lavet en gratis kropsanalyse på vores Inbody scanner hvis du er i gang med et personligt træningsforløb, hvis du deltager på UP Bootcamp for kvinder, eller hvis du er medlem i vores private undervisnings- og træningslokaler.

En Inbody scanner er en af de bedste redskaber i verden til at måle din fordeling af muskelmasse og fedt og kan være et effektivt redskab til at holde styr på din fremgang og strukturere dit træningsforløb.

Inbody scanner

Har du lyst til at høre mere omkring et træningsforløb? Så skriv en mail til: info@unlimitedperformance.dk og få en gratis samtale.

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar