Skrevet af::: Anne

Græske oksedeller

Det skal du bruge:

1 kg hakket oksekød ▪ 2 æg ▪ 1 glas hakket soltørrede tomater ▪ 1 bundt finthakket persille ▪ 1 stor tsk sambal oelek (chili pasta) ▪ Salt og peber

Oksedellerne har en let krydret smag med græske undertoner, de er saftige og smager virkelig godt. 

Bliv endelig ikke forskrækket når du ser ingredienslisten, når du har lavet dem første gang vil du opleve hvor utrolig nemme dellerne er at lave. De behøver ikke at steges på en pande, de kan nemt bages i ovnen. Forberedelsestiden er minimal, det er nemt at lave en stor portion og fryse dem ned og så passer dellerne sig selv, imens du hakker salaten eller går en tur. 

Velbekomme


Oksedeller 

Græske oksedeller

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne og rør farsen godt. Form farsen til frikadeller. Placer frikadellerne på en bradepande og bag dem i ovnen ca. 20 min ved 200 grader. 

Opskriftsinfo

Varighed: 30 min
Personer: 5
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Jeg bruger hænderne til at ælte farsen og forme frikadellerne, som jeg sætter direkte på en bradepande. 

Frys dellerne ned og tag dem med på farten direkte fra fryseren - så er de tøet op når de skal spises og har indtil da fungeret som fryseelement i madpakken. 

For flere grøntsager i dellerne kan der tilføjes efter eget ønske. Jeg kan anbefale hakket løg og fint hakkede champignon, det øger forberedelsestiden lidt med øger måske smagsoplevelsen og sundhedsværdien. 

 

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar