Skrevet af::: Anne

Guacamole

Det skal du bruge:

1 avocado ▪ 2 spsk skyr ▪ 1 spsk citronsaft ▪ 1 tsk spidskommen ▪ 1/2 tsk tørrede chiliflager ▪ 1 fed hvidløg ▪ Salt og peber

Guacamole, den klassiske mexikanske dip, gør sig godt til alle mexikanske retter, i burgers og sandwich men også som dip til grøntsagsstænger. Opskriften er enkel og smagfuld, og så den fuld af gode råvarer. Avocadoen er rig på umættedefedtsyrer og skyren er rig på protein. 

Velbekomme

Guacamole

Sådan gør du

Mos avocadoen med de andre ingredienser. Smag den til med citronsaft, salt og peber. 

Opskriftsinfo

Varighed: 10
Personer: 2
Sværhedsgrad:

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar