Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Her er 7 ting du skal kunne for at blive (eller holde) dig slank!

Mestrer du disse 7 ting er du allerede slank eller på vej til at blive det. Det er ingen raketvidenskab eller med en kostplan, men masser af sund fornuft og logik.  

 

At blive og holde sig slank kan gøres simpelt, men ikke let!  

Det har vi lært af igennem flere hundreder af personer der er kommet til os med netop dét ønske. 

Det kræver ofringer både i hverdagen og i weekenden, så det handler i stor grad om hvilken livsstil du gerne have og om at tage små skridt, så du ikke føler du giver afkald på alt.  

De 7 kompetencer er ikke magiske eller specielle, men simpel sund fornuft, som vores klienter viser om og om igen, er vejen til at både blive og holde sig slank.  

undefined

 

Rækkefølgen er ikke vigtig 

Hver enkelt af disse kompetencer er for dig et skridt af vejen mod en slank krop, men ingen af opgaver i sig selv, tager dig hele vejen. Du bliver derfor nødt til at udvikle dine evner inden for hver af dem. Du behøves ikke at mestre dem alle, men jo flere du mestrer, desto "slankere" vil du blive. Start med de lavest hængende frugter, den du synes der er lettest, og arbejd dig op i sværhedsgrad. 

 

Forpligtigelse 

Et afgørende ord for mange, men sikkert også dig selv! Det er svært at holde sig selv forpligtiget og gøre det nødvendige, når motivationsbølgen er reddet af. Af samme årsag opfordrer vi dig til at finde nogen eller noget til at holde dig forpligtiget, så du har nogen at stå til regnskab for. Nogen du skal se i øjnene. Så bliver det lettere at få gjort hvad der skal til.

 

Skal vi hjælpe dig med at blive slankere? Så forpligt dig selv med det samme og skriv til os her for en uforpligtende snak om et forløb. 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar