Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Hvis du har det spiser du det!

Lækkerierne ligger alle på spring, klar til at overfalde din mund, ved bare det mindste tegn på manglende mental ukampdygtighed. Mist ikke modet, du kan tage kampen op, ved at overmande dine fjender! 

Du kan udnytte fuldstændig samme princip som din fjende. Tilgængelighed, og masser af den!  

Udfordre dig selv ved at have mindst lige så mange ”gode” løsninger tilgængelige som udfordringer.  

Så for hver gang du stiller en skål frem med det du gerne vil spise mindre af, skal du tilsvarende sætte en skål frem med det du gerne vil spise mere af. 

Har du pebernødderne og brunkagerne nemt tilgængelige derhjemme eller på kontoret, så sørg for at skålen med clementiner, æbler og kakifrugter er mindst lige så nem at komme til!  

Ved du i øvrigt ikke hvad en kakifrugt er, så er du gået glip af vinterens måske lækreste frugt!  

Måske slikstokkene på bordet skal have en sidekammerat i form af gulerodsstænger?  

Står der gløgg og varmkakao i køkkenet må du sikre at termokoppen med kaffe eller te står endnu nærmere. Og skal den søde tand plejes, så har kan coca-colazero med en julemand på siden sagtens bidrage til at dække behovet for noget sødt!  

Dit første skridt er at få det købt, så det kan komme frem. Så fat din ønske- eller indkøbsseddel og få skrevet alle de ting på du gerne vil spise mere af, så du kan få dem frem og i syne i dit hjem, på dit arbejde og måske endda ved dine nærmeste. 

 

Kan du lide tippet, så kan du finde mange flere blogindlæg her eller give dig selv den bedste start på det nye år, ved at melde dig på et af vores holdforløb for kvinder eller mænd, som starter i uge 2. 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar