Skrevet af::: Anne

Sund koldskål

Det skal du bruge:

1 liter kernemælk ▪ 400g skyr ▪ 1/2 tsk vanilje pulver ▪ saft og skal af en 1/2 citron ▪ 1/2 scoop vanilje proteinpulver

De fleste synes at koldskål er lækkert om sommeren, inklusiv mig selv. Jeg spiser det mest som dessert, hvilket jeg er opvokset med hedder "efter-ret", når det indtages i hverdagene. Jeg spiser helst koldskål med friske jordbær, men banan, kammerjunker eller crunch er også virkelig lækkert i koldskål. På sommerdage kan jeg sagtens spise koldskål dagligt med varieret toppings.  

undefined

Det eneste negative der er at sige om koldskål er, at når man først får begyndt er det svært at stoppe igen. Hjemmelavet koldskål med sukker og fløde, serveret med kammerjunker og guf, er virkelig lækkert og noget jeg betragter som en dessert til særlige lejligheder. Købte koldskåle smager sjældent særlig godt og jeg ved ikke hvad de er lavet af. Denne koldskål smager himmelsk, indeholder ingen sukker, er kaloriefattig og så er den lavet med skyr, hvilket giver koldskålen et fornuftigt proteinindhold og en lækker konsistens. Det gør derfor ikke noget at spise koldskål i større mængder. 

En sommer-dessert der kan nydes alle aftener hvor solen skinner. 

Velbekomme

undefined

Sådan gør du

Pisk skyr med proteinpulver, vanilje pulver, citron saft og skal. 

Rør derefter kernemælken i. 

Smag til med citronsaft og skal. 

undefined

Opskriftsinfo

Varighed: 10 min
Personer: 2-4
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Server koldskålen med hjemmelavet crunch, opskriften kan findes her: Koldskåls crunch

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar