Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Madplan - 3 råd til din madplan

Hvis du ikke allerede laver en madplan så kan du med fordel læse disse 3 trin gør dit vægttab nemmere

 

1.Få styr på dine ustrukturerede måltider

Langt de fleste har nogle måltider som er meget faste i løbet af dagen. Typisk er vi meget faste i hvad vi spiser til morgenmad og mange har en frokostordning (hvis ikke, har du endnu et måltid at få styr på). Derfor kan du med fordel rette opmærksomheden mod det/de måltider hvor der kunne være brug for struktur og skrive din løsning ind på madplanen. Frokosten kan mange gange klares ved at lave en ekstra portion til aftensmad eller gemme lidt af den mængde du laver nu, til dagen efter. 

 

2.Gør det simpelt

Forsøg at tænke tilbage på hvad du har spist i løbet af de sidste par uger og brug nogle af de retter igen. Der er som regel en god grund til, at det netop er de retter du spiser. Det kan enten være de smager godt, eller er så nemme at lave, at det er okay at gå lidt på kompromis med smagen. 

 

3.Skriv snacks og mellemmåltider på planen

Det er normalt at blive sulten imellem morgenmad og frokost, mellem frokost og aften samt efter aftensmaden. Og har du ikke allerede lagt en plan for, hvad du vil spise, er det oftest de hurtige uhensigtsmæssige valg der bliver lavet, som kagen på arbejdet, isen i fryseren eller slet ikke noget Dette kan lede til at du overspiser til dit næste måltid!

 

Hvis du nu sidder klar til at notere kalorier, gram og proteinindhold, kan du tjekke læse her hvorfor kostplaner med kalorier ikke er vejen til et varigt vægttab

 

Du kan arbejde med at lave dit eget udseende på din madplan eller bruge vores til at lave din næste madplan.

Madplan

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar