Skrevet af::: Anne

Mandelsmør

Det skal du bruge:

200g mandler ▪ 1/4 tsk salt

Mmm… Mandel smør, det er lækkert! Jeg laver engang i mellem mandelsmør, og bruger den i stedet for peanutbutter, når jeg synes det skal være lidt ekstra lækkert. Jeg spiser den på pandekager eller som smørklat i grød. Jeg kan også finde på at dyppe frugtbåde i mandelsmør og spise dem som eftermiddagssnacks. Smørret bruger jeg også nogengange i salatdressinger. Der er muligheder nok, det eneste det kræver er en kraftig blender eller foodprocessor. 

Velbekomme.

Mandelsmør

Sådan gør du

Rist mandlerne i ovnen ved 200 grader i ca. 7-8 min. De skal være gyldne, det giver mandlerne meget mere smag. Køl mandlerne. Blend dem derefter i en foodprocessor indtil de bliver til smør. Jeg har erfaret, at desto længere tid mandlerne blendes, desto mere flydende bliver smøren. Til sidst tilsættes salt og nøddesmøren smages til.

Mandelsmør

Opskriftsinfo

Varighed: 20 min
Personer: 4
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Du kan bruge alle former for nødder og kerner til smøren, det er kun fantasien der sætter grænser. 

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar