Skrevet af: Kasper O. Pedersen

Martin sætter ny danmarksrekord i bænkpres

UP-atlet, Martin Brix Andersen, satte den 29. marts 2014 ny danmarksrekord i RAW bænkpres i senior -74 kg klassen med et løft på 140,5 kg og slog dermed den daværende rekord på 140 kg.

 

undefined

Her ses løftet, der sikrede Martin danmarksrekorden!

 

 

Stort tillykke Martin – godt gået!

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar