Skrevet af::: Timmy Wæfældt

Nyt navn, samme personer, samme kvalitet

Natural Potential (Kasper Odsbjerg) og TW Training (Timmy Wæxfældt) slår kræfterne sammen under det nye navn: Unlimited Performance.

Unlimited Performance dækker over kvaliteter, som allerede er kendte hos TW Training og Natural Potential:

Kvalitet, professionalisme og stærke resultater!

Vores mission er at tilbyde individualiset personlig træning, træningsprogrammer og kostrådgivning til motionister og atleter på alle niveauer, som har ønske om at optimere deres livsstil og perfomance. Vi vil både hjælpe motionisten til alt fra vægttab til muskelopbygning og fra skadesforebyggelse til performanceoptimering.

Vi har kendt hinanden, siden vi tog vores grundlæggende uddannelser som personlige trænere på Aalborg Sportshøjskole. Lige siden har vi trænet side om side og ikke mindst arbejdet side om side. Vi har i tiden som trænere gjort os mange erfaringer og lært meget af hinanden. Vi taler ofte om, hvordan vi kan optimere vores kompetencer som trænere, og diskuterer nye metoder med hinanden.  Dette gør, at vi har et eksternt syn på, hvad vi kan gøre bedre, og hvordan vi hele tiden kan udvikle vores kompetencer. Det sikrer, at vores kunder altid får den rette rådgivning på det rigtige tidspunkt!

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her

Det siger kunderne

 • Har været i gang i næsten to måneder nu, og træningen går fint. Jeg kan mærke og se en forskel. I min tri træning er jeg begyndt at løbe lidt hurtigere, men det, der er den største forandring, er, at jeg kan holde til at træne flere timer, og at jeg kan løbe og cykle flere pas om ugen, end jeg har kunnet før.

  / Stefan 

 • Gennem mine 15 uger med Unlimited Performance har jeg fået en klart bedre fysik og sundere krop. Jeg har fået en forståelse for hvordan man opnår gode resultater og det har givet et kick til min motivation for at fortsætte træningen. UP  har givet mig redskaberne til at holde en god form og flot krop!

  / Simon

 • Mit samarbejde med Unlimited Performance har givet mig en markant ændring i både fedt- og muskelmasse på kort tid, og samtidig givet struktur på hverdagen og mere energi til både arbejde og træning. Jeg har en lært en masse om kost og træning, jeg kan bruge fremover. Det er et resultat jeg ikke havde kunnet opnå alene, og er hver en krone værd.

  / Bettina

 • Det er den VILDESTE rejse, centimeter og billeder siger alt og alligevel fortæller de ikke hvad det er sket med mit humør, overskud og velbefindende . Jeg ved godt jeg har sagt det før, men det kommer lige igen. Hvor var det godt jeg fandt dig - jeg kunne aldrig havde gjort det uden dig håber du har lyst til at skubbe mere til mig også efter vi er færdige med de næste 6 uger!

  / Naja

 • Ville lige endnu engang takke dig for at du har hjulpet mig med at komme så langt - træner nu 5-6 gange i ugen og har stadig blod på tanden pga dig! Har ikke kun ændret mig fysisk men også psykisk!

  / Katrine

Unlimited Performance

Andre har opnået deres mål

Se hvad du kan opnå med et træningsforløb

Se mere her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar