Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Svært ved at komme afsted til træning?

Vil du gerne have 2-3 gange så stor sandsynlighed for at komme afsted til træning, så du kan få den selvtillid og overskud du ønsker?

Planlæg dag, tid og sted! Så simpelt kan det være!

2-3 gange større chance for at du kommer afsted til de træninger du har planlagt? JA tak! Motivation er ikke altid nok. Motivation kommer og går og den er sjældent tilstede efter en lang dag, med hovedet i computeren for at færdiggøre de sidste opgaver eller efter de sene arbejdstimer.

Et studie har vist, at personer der konsekvent kommer afsted til træning, gør én ting anderledes end dig! En undersøgelse frigivet i British Journal of Health Psychology fulgte 3 forsøgsgrupper (248 deltagere) i hvor ofte de trænede over en 2 ugers periode.

Gruppe 1 – Blev bedt om at holde styr på hvor mange gange de trænede over de kommende 2 uger

Gruppe 2 – Blev bedt om det samme, men modtog materiale (en flyer) samt en kort fortælling om, at træning kan modvirke hjertesygdomme, til at motivere dem

Gruppe 3 – Var magen til gruppe 2, udover at disse skulle skrive hvilken dag, tid og sted de ville træne.

Resultatet er tydeligt!

I gruppe 1 trænede 38% af deltagerne mindst 1 gang pr. uge.

I gruppe 2 trænede 35% af deltagerne mindst 1 gang pr. uge.

I gruppe 3 trænede vanvittige 91% af deltagerne mindst 1 gang pr. uge.

Ydermere er det interessant hvordan gruppe 2, som var den gruppe der blev motiveret, havde færre der trænede mindst 1 gang pr. uge, sammenlignet med den gruppe hvor der ingen motivation var givet. Det kan betyde, at motivation skal være meningsfyldt for den enkelte.

For at sikre at du kommer afsted til træning har vi lavet rammerne for dig med vores forløb: Bootcamp for kvinder.

  • Hver tirsdag og torsdag kl. 06.00-07.00 – God start på dagen. Holder humøret højt og giver et spark af selvtillid resten af dagen!
  • Vi gør det i SPH GYM, Hjulmagervej 28a, 9000 Aalborg (tæt ved Eternitten)
  • Vi er 6 andre til at få dig ud af sofaen
  • Vi fortæller dig hvordan du skal træne
  • Vi giver dig daglige opgaver til kosten

 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her

Bootcamp for kvinder

Vi starter til marts. Få en gratis uforpligtende samtale

Læs mere

Modtag træningsnyt

0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar