Skrevet af: Kasper Odsbjerg

Private undervisnings- og træningslokaler

Måske du allerede ved det, men det er med stor glæde at vi nu kan afsløre, at vi åbner vores egne undervisnings- og træningslokaler, kun for UP-medlemmer. Det betyder, at alt vores personlig træning og holdtræning flytter til Hjulmagervej 7, hvor vi åbner vores private træningsomgivelser. Er du, eller har du været i et træningsforløb hos os, har du mulighed for at blive medlem i træningscenteret. 

Vi ønsker at skabe hyggelige træningsomgivelser, hvor alle kender alle, og hvor du har lyst til at træne på alle tidspunkter på dagen.

Vi slår dørene op, søndag d. 17 juni – og det skal selvfølgelig fejres! Derfor vil det glæde os at se dig til åbningsreception af Unlimted Performance søndag d. 17 juni kl. 12-14. Efterfølgende vil centeret være indviet, du kan melde dig ind og begynde at træne. 

Tilmed dig facebook begivenheden her: https://www.facebook.com/events/1866069973693110

 

undefined

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar