Skrevet af: Oliver Thorgaard

Sådan udnytter du bedst din personlige træner

Det at investere i en personlig træner er i sig selv, desværre ikke altid nok til at få de resultater du drømmer om. Det er dig der skal gøre det hårde arbejde, hvor din træner kan komme med støtte, råd og vejledning. Derfor er det vigtig at du er realistisk i hvad du kan gøre, og rent faktisk er klar til lave ændringer i din livsstil. 


Her kommer vi med vores bedste råd til, hvordan du får mest muligt ud af din personlige træner. 

 

1. Spørg, spørg, spørg 

Du har besluttet dig for at bruge tid og penge på at få en træner til at hjælpe dig, så er det med at få det maksimale ud af et forløb, og suge så meget viden til dig som muligt! Har du derfor nogle spørgsmål, eller forskellige strategier du godt kunne tænke dig at afprøve, så vend dem med din træner, det er dig der er eksperten på egen krop. Vi oplever en gang imellem at vores klienter prøver sig lidt frem, uden at tage os med på råd, det er slet ikke nødvendigt. Vi er her for at guide og vejlede, men det vil altid være dig der tager beslutningen og vælger den strategi der passer til netop din livsstil. 

 

2. Vær åben og ærlig, din træner dømmer dig ikke

Den største fejl du kan lave, er at tilbageholde information for den person der skal hjælpe dig. Om det er fordi du er flov, eller du ikke tænker det er relevant at fortælle, så bør du stadig fortælle om det - måske er det den udfordring der skal arbejdes med, før du får succes? Husk på at din træner er der for hjælpe, støtte og motivere, ikke får at give dig skyldfølelse og dårlig samvittighed (I så fald bør du skifte træner).

 

3. Forventningsafstem hvad der forpligter og motiverer dig bedst 

Fungerer du bedst når du skal stå på egne ben? Eller når du skal stå til regnskab? Vi er alle forskellige, så aftal med din træner hvordan du skal forpligte dig, så du bliver holdt bedst muligt til ilden under dit forløb – indtil det bliver en vane. 

 

4. Del både dine opture og dine nederlag 

Din træner kan være rigtig mange ting. En mentor i at vælge de øvelser og koststrategier der er belæg for der virker, en støtte i en svær tid, en forpligtelse til troligt at møde op til træning eller en motivationsgenerator der giver dig det sidste på de hårde dage. Sørg for at række en hånd ud når du har brug for at blive løftet op, eller skal bruge råd, vejledning og støtte med nogle af de problemstillinger du har svært ved at tackle. Fejr samtidig dine personlige rekorder, de ekstra kg du har smidt, eller den nye spisevane der nu sidder på rygraden. Med en personlig træner har du ALTID en at dele det med, og en der støtter dig, uanset om du har gjort det møggodt, eller har spist så meget pizza at der flyder mozzarella i dine blodårer.

 

Er du interesseret i at høre mere om et personligt træningsforløb hos os? Kontakt os for en uforpligtende samtale og prøvetræning her.

Oliver

Oliver Thorgaard har flere års erfaring inden for styrketræning og er uddannet Diplomtræner. Derudover er han også ernæringscoach. Olivers passion for træning har givet ham en placering i fitness-kategorien Men’s Physique Junior.

Han har arbejdet som personlig træner i Fitness DK og er nu havnet hos Unlimited Performance. Her er han med til at gøre hverdagen lettere for folk. Han brænder for at hjælpe andre – ikke kun med deres krop, men også deres mindset. På den måde opnår hans klienter nemlig et vedvarende resultat og en forbedret livskvalitet.

Læs om Oliver her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar