Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Spis mindre slik

Når jeg har spist 1 portion af (indsæt favorit snack), vil jeg gå ud og børste tænder. En simpel og effektiv vane der får dig til at spise mindre.  

Formålet med ”når jeg, vil jeg” strategien er at gøre det nemmere for dig at tabe dig og give dig bedre kontrol over mængderne du spiser efter aftensmad.

Se videoen og bliv klogere på hvordan du spiser mindre efter aftensmaden. 

 

Vaneændringer

Strategien er baseret på en vanes 3 grundelementer; udløser, handling, belønning. Du kan læse mere omkring vaner her: Sådan laver du gode vaner 

Vanen her arbejder med ”udløseren” der fortæller dig at du har fået nok. Det kan være det før har været din samvittighed, mæthed, plads i maven eller ganske enkelt mangel på mere mad. Intentionen er nu at placere udløseren tidligere end hvor den er nu (altså at give dig signal om at stoppe tidligere). Du modtager sikkert allerede et signal om at stoppe, men er blevet god til at ignorere det, selvom du egentlig godt ved, at du burde stoppe. Forskellen er nu at der er sat en efterfølgende handling på. Egentlig kunne det have været hvilken som helst handling, MEN fordi det er efter aftensmaden, kan vi drage fordel af at børste tænder ligger som en naturlig del af rytmen om aftenen og at det virker forkert at spise efter at have børstet tænder.

Hvis du mangler inspiration til hvad du kan spise efter aftensmaden kan du læse mere her: Dette er den sundeste frugt hvis du vil tabe dig

 

Lige som med ALLE andre ændringer og vaner, tager det tid at få til at føles automatisk. Prøv det i 14 dage og se om det ikke allerede føles mere normalt! Hvis du gerne vil have en hjælpende hånd og lære flere strategier, kan du kontakte os her

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar