Skrevet af: Kasper Odsbjerg

Vi søger en personlig træner i Aalborg

Brænder du for at leve af din passion for styrketræning i et meningsfyldt og fleksibelt job, hvor du dagligt hjælper andre til en sundere og gladere hverdag? Vi søger en personlig træner i Aalborg

Unlimited Performance er Aalborgs stærkeste team af personlige trænere, og vi søger lige nu samarbejde med en dygtig aspirerende personlig træner, som har lyst til at være med til at udvikle virksomheden og egen faglighed.

Vi kan tilbyde en spændende, udfordrende og fleksibel hverdag, hvor kvalitet og klienten er i fokus, hvilket er nogle af vores kerneværdier. Du skal være med til at gøre en forskel for vores klienter.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse (eller er under uddannelse) inden for træning, gerne på akademisk niveau. Vi forventer, at du har meget erfaring med styrketræning i form af frie vægte, evt. gymnastiske øvelser, samt inden for undervisning og formidling. En coach-uddannelse er en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du er god til mennesker og har en lyttende, tålmodig og forstående personlighed. Ligeliges forventer vi, at du har en grundlæggende viden om kost- og ernæringsteori samt evt. uddannelse så som Precision Nutrition. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og være i stand til at tage ansvar for dine arbejdsopgaver og dine klienter.

Du kan forvente skiftende arbejdstider alt efter din og dine klienters planlægning. Dit ugentlige timeantal vil variere og fastlægges efter efterspørgsel. 

Din indtjening er afhængig af, hvor mange klienter du har af forskellige forløb. 

 

Dine arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være personlig træning, kostplanlægning, opfølgning og programplanlægning.

 

Du skal:

 • Varetage personlig træning med klienter
 • Rådgive og kostvejlede
 • Udarbejde individuelle træningsprogrammer
 • Løbende opfølge klienternes indsats og give tilbagemeldinger herpå
 • Varetage møder og salg med klienter
 • Bruge Excel og mail samt have gode formidlingsevner
 • Være med til at udvikle materiale til sociale medier, undervisning og blogs
 • Være tillidsfuld, loyal, struktureret og ansvarsfuld

Du kan forvente:

 • At blive en del af Aalborgs stærkeste brand og trænerteam
 • At blive tilbudt klienter løbende
 • At blive oplært i Unlimited Performance’s metoder inden for træning og kostprincipper 
 • Adgang til Unlimited Performance’s kost-, trænings-, klient- og uddannelsesmateriale
 • Adgang til bookingsystemer
 • Et stærkt og socialt sparringsteam med de andre trænere i Unlimited Performance
 • Rivende udvikling med mange muligheder for læring, faglig og personlig udvikling
 • Selv at styre din hverdag

 

Om os

Unlimited Performance tilbyder personlig træning og coaching, både 1:1 og på hold i SPH Gym i Aalborg, til klienter der gerne vil tabe fedt, bygge muskler og opnå en sundere livsstil.  Vi har gennem mange år specialiseret os i personlig træning med fokus på at skabe vedvarende vaneændringer. Vi tilbyder månedsforløb med 1 til 16 timers undervisning pr. måned. Vores produkter er kendt for kvalitet, professionalisme og resultater. Vi tilbyder individualiserede træningsforløb og kostrådgivning til alle, der er interesserede i at blive en bedre version af dem selv.

Vi er interesserede i at indgå et samarbejde med den rette hurtigst muligt.

Kunne du eller nogen, du kender, være interesseret, så send en ansøgning til info@unlimitedperformance.dk senest d. 12 februar februar.

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar