Skrevet af::: Anne Søndergaard

Træning efter fødslen, på et lille lukket hold i private omgivelser

Det er fantastisk at blive mor, men det er også hårdt og udfordrende! Baby kommer selvfølgelig i første række og det kan være svært at prioritere sig selv, spise fornuftigt og finde tid og overskud til at komme afsted til træning. Vil du gerne have din krop tilbage i form eller måske i endnu bedre form? Vil du gerne i gang med styrketræning, eller i gang igen efter fødslen? Så er baby-bootcampen noget for dig. 

Vi har lavet et Baby bootcamp hold, som gør det nemmere at komme afsted til træning. Du kan tage din baby med og der vil være andre mødre og din træner, til at hjælpe med børnepasningen. Vi sørger for at du bygger din træning op i det rigtige tempo og at du laver øvelserne korrekt. Samtidig får du en masse redskaber til din kost og strategier som passer ind i en børnefamilie.

Tilmeld dig her

 

Baby bootcamp

Baby-Bootcamp

Baby-Bootcampen er et 8 ugers træningsforløb hvor du træner sammen med max. 5 andre nybagte mødre og deres børn, to gange om ugen (mandag og onsdag kl. 10.30-12.00). På bootcampen får du personlig træning på hold, hvor du vil arbejde med styrketræning med frivægte, kettlebells og kropsvægt. Træningen vil være fokuseret omkring en stærk og velformet krop, den vil være tilpasset dit udgangspunkt, forudsætninger og niveau. Du vil blive guidet, vejledt og udfordret til hver eneste træning. Under træningsforløbet får du 2 personlig tilrettet træningsprogrammer, som du følger og hvor vi sammen kan følge din fremgang og udvikling. Træningen vil være kombineret af styrketræning samt forskellige workouts, hvor du også træner med din baby.

Baby-Bootcampen skaber et fantastisk træningsmiljø for mor, hvor det er muligt at have baby med. Træningen er på babys premisser, hvilket betyder, at du tager træningen i det tempo du og din krop kan være med til, men også i det tempo baby tillader. Der er plads til bleskift, amning og lur under træningen. Vi hjælper hinanden, så du får størst muligt træningsudbytte og effekt af din tid. 

Bootcampen kombineres med et kostforløb, hvor du vil lære at implementere sunde vaner i en travl småbørnefamilie. Du vil modtage kostopgaver som du skal løse dagligt, på Bootcampen modtager du den støtte og vejledning som gør, at du kan lykkes med dit mål. Vi inspirerer hinanden og deler vores erfaringer og succeser. Der vil være gennemgang af ugens kostopgave samt opfølgninger og feedback på de foregående opgaver samt din indsats. Vi følger med i din udvikling med ugentlige vejninger og månedlige målinger af fedtprocent og muskelmasse.  

Vil du med på holdet? Tilmed dig her

Baby bootcamp

Derudover, vil du ugentlig få konkrete idéer og inspiration til sund mad i form af en sund madplan, med vejledning og opskrifter, som kan inspirere dig til hvordan du kan lykkes med opgaven om at leve sundere, tabe dig og stramme kroppen op, selvom hverdagen er uforudsigelig. 

Baby Bootcampen er for dig, der gerne vil have redskaberne til at komme i form efter fødsel, stramme kroppen op og tabe fedt én gang for alle, samt give dit selv og dit barn nogle sunde vaner, som holder ved

 

Kom til en uforpligtende samtale, send en mail til info@unlimitedperformance.dk eller læs mere om vores andre Bootcamps forløb for kvinder her  

undefined

Baby bootcamp

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar