Skrevet af: Kasper Odsbjerg

Træning gør dig glad og godt tilpas

Når de fleste hører ordet ”træning” tænker de oftest på vægttab, muskelopbygning, styrke, kondition og fysisk sundhed. 

Det er også rigtig gode effekter, men træning er meget mere end fysiske- tilpasninger og velvære, det er også psykisk velvære. 

 

Træning styrker dit psykiske velvære

Kender du de negative følelser som kan dukke op når du ikke træner, eller hvis du handler i uoverensstemmelse med hvad du gerne vil?

Der kan måske dukke trælse følelser op som: "jeg er ____" (indsæt træls følelse).⁠

Mange af de negative følelser omkring sig selv, kan faktisk blive erstattet med positive følelser, med lidt fysisk aktivitet.

Undersøgelser viser, at 10 minutters træning om ugen kan være nok til at føle sig gladere. Type af træning er ikke så vigtig, det handler om at bevæge sig. 

undefined

 

Flere studier viser samtidig, at folk der er fysisk aktive, har en langt lavere risiko for at udvikle depression og angst, end dem som ikke træner. 

Vi kalder træning en nøglevane, som styrker lysten til at gøre noget godt for sig selv, og som smitter af på at lave andre gode vaner. 

Vil du gerne erstatte de negative følelser med de positive?

Så test effekten af på dig selv ved at tage træningstøjet på og lav 10 minutters powerwalk, cykeltur, løbetur eller hjemmetræning og mærk følelsen bagefter – vi garanterer at den er god!

Og husk på, at uanset hvorfor du træner så er det ikke altid lige sjovt at komme afsted og gøre indsatsen, men bagefter er du altid glad for du gjorde det.

Læs også: 4 måder du kan gøre træning til en vane 

 

Er du klar til at blive en gladere, sundere og stærkere version af dig selv? Så lad os gøre det sammen. Skriv til os og book en gratis, uforpligtende samtale omkring et træningsforløb.

 

Referencer⁠

A Systematic Review of the Relationship Between Physical Activity and Happiness

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar