Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Typiske fejl ved Dødløft

Deadlift er en af de øvelser der træner flest muskler i kroppen. Især musklerne omkring bagkæden: ryg, baller, baglår og ryg bliver aktiveret. 

Med en effektiv teknik kan du komme til at løfte rigtig mange kg i Deadlift og vi bruger øvelsen eller en variation med stort set alle vores klienter, om målet er muskelopbygning, fedttab eller styrke.

Den høje intensitet som øvelsen tillader, stiller også store krav til den tekniske udførsel. Derfor er det vigtigt at du laver øvelsen med god teknisk udførsel.

Her kan du se nogle af de fejl vi oftest ser ved Deadlift. Mange af fejlene kan udbedres ved blot at være bevidst om dem og ikke mindst at tilpasse intenstet/kg så de tillader en god teknisk udførelse.

 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar