Foredrag

Unlimited Performance består af et team af veluddannede og dedikerede trænere, som brænder for at give deres teoretiske viden og praktiske erfaring videre til dig, dine elever, kunder eller virksomhed. Derfor tilbyder vi, udover ydelser som bootcamps og personlig træning, tilpassede foredrag, som skræddersyes til dine behov – uanset om det er til din virksomhed, klub, forening eller noget helt andet.

Unlimited Performance sammensætter forskellige foredrag og workshops til dig der gerne vil vide mere om personlig træning, programplanlægning, kost og vaneændringer samt teoretisk viden til praksis. Vi har holdt en række foredrag for bl.a. Aalborg Sportshøjskole, Sport og Fitness Vildbjerg, VUC i Aalborg, Dansk Bryderforbund, Fjerritslev motionscenter m.fl.

Hos Unlimited Performance tilpasser vi foredragets niveau til målgruppen således, at alle deltagere får maksimalt udbytte af oplægget. Vi holder spændende og alsidige foredrag som motiverer og inspirerer deltagerne. Vi inkorporerer relevante og konkrete problemstillinger for målgruppen, således foredragets udbytte er fyldestgørende.

Hvorfor vælge et foredrag med Unlimited Performance?

Hvorfor vælge et foredrag med Unlimited Performance?

Der er mere information tilgængeligt end nogensinde før. Nettet vrimler med artikler og du kan finde et hav af informationer direkte på telefonen. Desværre vrimler nettet også med store mængder fejlinformation. Specielt information omkring træning og kost bliver stemplet som værende ”rigtig og forkert” eller ”sort/hvidt”.

Derfor gør Unlimited Performance meget ud af at finde nuancerne frem – både indenfor træning og kost. Vores mission er at du, din virksomhed, kunder eller elever får forståelse for de mange fordele og ulemper ved de forskellige valgmuligheder der er når det kommer til træning og kost.

Uanset om du er interesseret i et foredrag omkring kost, træning eller hvordan det er at arbejde som personlig træner, så kan et foredrag med en af vores trænere være med til at give dig ny viden og læring.

Vores foredrag afholdes af

Vores foredrag afholdes af

Timmy Wæxfældt: Timmy har beskæftiget sig med træning igennem en lang årrække og er uddannet indenfor både kost og træning. Han er uddannet Diplomtræner ved Danmarks Idræts Forbund og er også certificeret i bl.a. Precision Nutrition (level 1 og 2), International Weightlifting Federation og International Kettlebell and Strength Training Academy. Du kan læse meget mere om Timmy her.

Kasper Odsbjerg: Kasper er uddannet fysioterapeut og har solid erfaring indenfor træning, styrkeløft og skadesforebyggelse. Derudover har han kurser og certificeringer indenfor bl.a. Precision Nutrition (level 1 og 2), Kinesiotape, BioSignature og mange flere. Kasper er også uddannet Diplomtræner fra Danmarks Idræts Forbund. Du kan læse mere om Kasper her.

Anne Søndergaard: Anne har en bachelor i idræt og er derudover uddannet Diplomtræner fra Danmarks Idræts Forbund. Hun er også certificeret fra bl.a. Precision Nutrition og har også en Coachinguddannelse. Derudover har Anne sin egen madblog, som du kan finde her. Læs meget mere om Anne her.

Book et foredrag

Kontakt os og få et tilbud på et foredrag.

Byg din personlig træner forretning

Byg din personlig træner forretning

Vi fortæller dig om vores vej til at gå fra at være nyuddanet træner til at bygge et succesfuldt firma og de metoder vi har udviklet igennem tiden.

Periodisering

Periodisering

Vi vil lære dig optimal programplanlægning imod styrke, vægttab og muskelopbygning.

Træning – kost og livvstil

Træning – kost og livvstil

Vi vil lære dig omkring vaneændringer, hvordan du aflærer dårlige vaner og skaber gode kost- og træningsvaner.