Før/efter billeder

7 kg vægttab og færre smerter i hverdagen

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?  

Jeg har tidligere været en habil løber og trænet i Fitness Wold. Efter store smerter i lænden måtte jeg stoppe, hvorefter min træning blev mindre og mindre.

 

Hvordan fandt du frem til UP? Og hvad var dit grundlag for at vælge os? 

Min datter startede i et Bootcamp Forløb hos jer, og talte meget om UP. Hertil blev jeg anbefalet Kasper, som er uddannet fysioterapeut. Dette i forhold til, om træning kunne gøre noget for min lændesmerte, så de blev mindsket samt for min generelle sundhed.

 

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Jeg synes jeg før mit træningsforløb levede generelt sundt. Efter jeg er startet i træningsforløb, har jeg fået en større bevidsthed omkring sund kost. Dette har betydet, at jeg også har lært hvad der skal til for at tabe sig.

 

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Mine forventninger til forløbet, var især at håbe på, at mine lændesmerter blev mindre gennem træning, men også et håb om at kunne komme til at løbe igen. Yderligere har mit forløb givet mig, et vægttab og en styrke jeg aldrig har haft før.

 

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Mine lændesmerter er blevet mindre. Jeg har fået stor styrke - noget jeg aldrig har haft før. Derudover er min motivation for styrketræning blevet større og givet mig lysten til at fortsætte.

 

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o. lign?

Min selvtillid og motivation er blevet større efter at havde fået succes med min træning. Mit fokus på mine lændesmerter er blevet mindre og derved er humøret blevet bedre.

 

Hvad er forskellen på dine før og efter billeder udover det man kan se?

Glad over at se det gode resultat som jeg har fået. Samtidigt har jeg fået en rigtig god form.

 

Hvad skal der ske fremadrettet?

Jeg skal forsætte mine nye sunde og gode træningsvaner og mange gode løbe ture.