Før/efter billeder

Andreas Nordstrøms resultat efter 12 uger

Andreas har været igennem et 12 ugers forløb, der har fokuseret på at holde fedtprocenten nede og forøge mængde fedtfrikropsvægt.

Stats før:

Vægt: 75,9 kg

Fedtprocent: 7,8

Fedtfrikropsvægt: 70 kg

Stats efter:

Vægt: 77,5 kg

Fedtprocent: 7,9

Fedtfrikropsvægt: 71,4 kg

 

 

 

 

 

Andreas har ladet sig medvirke i et interview omkring de seneste 12 uger.

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund:

Min interesse for at træne stammer tilbage fra folkeskolen. Har altid været en streg i luften selvom jeg kan spise enorme mængder mad.

Jeg begyndte derfor at løfte vægte da jeg var 16, & de første 2–3 år trænede jeg tilfældigt og uvidende, aldrig hørt om et program eller ernæring. Det har aldrig været pga. hvordan andre ser på mig at jeg startede, det har altid været pga. min egen opfattelse af mig selv.Efter gym startede jeg som fysioterapeut stud. fordi jeg fik begyndte at interessere mig for krop & fysisk aktivitet. Jeg troede inden jeg startede på uddannelsen at jeg vidste ALT om træning og kost, og det er min opfattelse også af andre mennesker i fitness centre i dag – Alle tror de er eksperter indenfor noget af det mest kompliceret der eksisterer, nemlig den menneskelige krop. I løbet af det første år begyndte min træning at tage fart, men jeg ramte et plateau. Har mange gode kammerater der har/tager steroider, hvilket jeg ærlig har overvejet mange gange – men er heldigvis aldrig nået dertil hvor jeg har gjort det. Her besluttede jeg at gøre formentlig nok en af de bedste ting man som menneske kan gøre for sig selv: at investere i sig selv. Hvis du laver noget du virkelig brænder for, hvorfor så ikke få det bedste ud af det?

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Kasper & jeg studerer sammen som fysioterapeut, da vi startede på uddannelsen havde jeg før set Kasper træne nede i en vægtløfterklub i Aalborg, jeg lagde hurtigt mærke til den knap så høje men meget brede mand, med arme og bryst på størrelse med bowling kugler. Som jeg lærte Kasper at kende, så jeg hans hjemmeside med en masse imponerende resultater fra en bred vifte af mennesker.

Nu vil jeg ikke sætte nogle af mine gode kammerater i dårligt lys, men ud fra de resultater jeg så på siden, og hvad jeg nu har mærket & følt på egen krop, er et 12 ugers forløb med Kasper langt over hvad største delen af mine krudtede kammerater har formået med deres 12 ugers steroide cyklus – Også er det jo lidt federe at man kan stå med bedre resultat, og stadig have rent mel i posen ;-)

Hvad har du lært igennem de seneste 12 uger?

Teknik er nok det vigtigste nøgleord jeg kan komme på – det kommer jeg også efterfølgende til at bruge meget tid på at mestre. Det er så vigtigt både for ens fremgang under træning, men også for af undgå skader.

Tidsfaktor, har jeg også lært. Jeg har 2 deltidsjob og arbejder ca. 10-15 timer på ugebasis hvilket har været en udfordring at få det hele til at passe nogenlunde sammen.

Har også lært at tålmodighed er vigtigt, og nogle strategier jeg kan anvende, nu hvor jeg har så utrolig svært ved at tage på, det skal siges at vi i hvert fald var henne omkring midten af forløbet før vi fandt den rette metode der virkede til mig.

Hvordan føler du, at dine resultater har været igennem forløbet, kontra de resultater du selv opnåede i din træning forinden?

Min træning forinden har altid været baseret på træning til failure i ALLE sæt. Ofte var mine træninger 2,5 til 3 timer lange. Hvor jeg træner mindre og æder en del mere nu, og får bedre resultat.

Jeg fik en rygskade i 6. uge. Jeg kunne ikke gå 5 meter uden at skulle holde pause pga. smerte. Jeg kunne ikke handle, lave mad, træne, arbejde eller noget som helst i 7-10 dage. Jeg var heldigvis i praktik på en fysioterapeutisk privatklinik hvor jeg hurtig blev diagnosticeret og behandlet, hvilket har gjort at jeg hurtigere kunne vende tilbage til træningen, men ved genoptagning af træningen brugte jeg 1-2 uger på langsomt at skulle starte op igen med vægtene. Så pga. min rygskade har jeg mistet en del i forløbet, hvilket jeg er sur på mig selv over. Jeg tør ikke gå all-in i dødløft, af frygt for skaden skal genopstå.

Men ud over min skade, har jeg med tiden kunne se, og føle fremgang. Jeg har fx i bænkpres, lavet ny PR (personlig rekord) HVER gang jeg skulle bænkpresse.

Jeg har i sjov prøvet nogle lidt ældre t-shirts som jeg på ingen måde kan bevæge mig i, i dag fordi min overkrop er vokset.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Jeg ville gerne have haft lidt flere kilo på kroppen, men taget min tidl. skade, og arbejdsliv i betragtning kan jeg kun være tilfreds. Er forbløffet over at jeg har vokset så meget på overkroppen og steget så meget i bænkpres.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet?


Nu går vi i klasse sammen, så det har for mit vedkommende været utrolig nemt når jeg har haft brug noget.

Kan du anbefale andre at indgå i et forløb med Unlimited Performance?

100 %, hvis du er villig til at gå den hårde vej, arbejde for sagen og få sved på panden, udfordre, teste og udvikle dig selv, fremfor at tage den nemme vej ind i et steroide misbrug, eller stoppe med at træne, så vil jeg anbefale dig, UP!

Mange af jer tænker sikkert at det er en dyr pris at betale for en personlig træner, men jeg garanterer dig, du vil aldrig fortryde det!