Før/efter billeder

Anne Marie går ned i -69 kg-klassen til begynder-DM i vægtløftning

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Jeg har trænet målrettet styrketræning i 1,5 år, og havde selv formodet at reducere min kropsvægt lidt og følte at jeg nu var klar til at smide de overflødige kg og komme i mål med projekt en lavere vægtklasse. 

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Jeg kendte Unlimited Performance fra træningscenteret og de to flotte fyre bag. Grunden til at vælge UP var, at jeg kunne se at jeres kunder havde succes og at i begge er kompetente og har en stor viden. Helt konkret skulle det være dig Kasper, fordi jeg følte at jeg kendte Timmy så godt at det måske ville gå ud over enten venskabet eller forløbet. Jeg vidste at det ville blive et professionelt forløb med dig, selvom der også er plads til sjov. Derudover var Biosig og PN uddannelserne en vigtig del af mit valg.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Min livstil var sund nu er den mega sund. Jeg har lært rigtig meget om hvad det er jeg har brug for og hvordan jeg finder en balance. 

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Både og, forløbet har slet ikke været som forventet, der har ingen stramme kostplaner fyldt af light produkter været. Til gengæld har jeg nået mit mål og har fået en masse værktøjer med til at kunne fortsætte. Samtidig har jeg lært rigtig meget om mit eget forhold til mad. Du har som coach sagt alt det rigtige, hver gang jeg følte jeg var en fiasko havde du redskaber til at vende det til noget positivt. Du har rost, støttet og bakket op – det har været fedt. 

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Det har det helt sikkert – positivt. 

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Jeg skal holde vægten nede, jeg skal finde en middelvej, hvor jeg ikke behøves at tage billeder af alt min mad. Jeg vil fortsat leve sundt og på en måde så det også gavner min træning, men jeg ønsker også der er plads til hverdagens fornøjelser en gang i mellem.