Før/efter billeder

Bootcamp pige taber sig 13 kg

Denne seje pige har tabt sig 13 kg og 56 cm. efter hun har deltaget på UP Bootcamp for kvinder. Her kan du læse hendes oplevelser omkring forløbet.

"De sidste 24 uger har været den vildeste personlige og fysiske rejse, jeg længe har været igennem. Har prøvet utallige slankekure, forløb m.m, og har altid kun kunne finde viljen 75% - men dette forløb har givet mig viljen til endelig at kunne gøre noget godt for mig selv. Jeg er både blevet slankere, stærkere og mere viljestærk. Jeg kan nu vende den negative energi omkring min vægt og træning til en positiv konstruktiv tilgang, hvor jeg hele tiden har kunnet presse mig selv til at blive bedre. 

Ovenstående har også været medvirkende til at jeg nu igen har lyst til at købe nyt tøj og tilmed føle mig tilpas i det - det er for fedt! 

Alt overstående havde jeg selvfølgelig ikke kunne gøre uden dig Anne. Shit hvor har du givet mig mod og vilje til at fortsætte, både når det har været en dårlig træning og vægten har stået stille men også til at booste mig til at blive bedre når tingene er gået godt. Du er et ufattelig rart og jordnær menneske som jeg føler mig så godt tilpas med i lokalet og som jeg på ingen måde har haft det svært med at blotte mig overfor. Din hånd i ryggen, både fysisk i forhold til negative cinups men også mentalt har uden tvivl været medvirkende til, at jeg er hvor jeg er i dag. Jeg ville aldrig kunne have fundet gejsten 100% uden din opbakning og altid smilende, friske og glade imødekommenhed. Mest af alt har det været rart at få ros og boostet af en, der selv ved hvor svært det er at tage imod :-) Jeg håber alligevel at du kan tage ovenstående til dig. Jeg vil anbefale bootcampen og DIG til alle jeg kender, for jeg håber at alle, der måtte have brug for det, får lov at mærke hvilken støtte du er i sådan et forløb. Så tak for det - jeg vil aldrig have været foruden. Havde jeg et pengetræ af guld ville jeg have fortsat på bootcampen i uendeligheder".