Før/efter billeder

Helene gennemgår træningsforløb hos UP

Har du opnået dine mål i dit forløb med Unlimited Performance?

Ja. Jeg tabte mig de kilo, som vi havde sat som mål fra starten af. Har lært at lave pushups og kommet meget tættere på at lave en pullup - kan nu lige snige mig op, hvis jeg bruger kip. Er generelt blevet strammet op omkring maven, fået bedre trænings- og spisevaner. Så ja!

Hvordan føler du dit forløb har været med faste programmer og kostplaner?

Det har været hårdt! Men for mig har det også været godt, at der var en plan at gå efter. Det har gjort det lettere for mig at tage de rigtige valg, fordi linjerne var trukket op. Træningsprogrammet passede rigtig godt til mig, og jeg kunne rigtig godt lide, at det varierende hver 3. uge, så jeg ikke sad fast i det samme. Det var rigtig godt, at træne med Timmy - her blev der også skubbet til nogle grænser. Kostplanen var svær at vænne sig til i starten, men efterhånden fandt jeg ud af, at jeg sagtens kunne blive mæt.

Har du opdaget/lært noget nyt undervejs?

Det er vigtigt for mig at spise mange små måltider i løbet af dagen, hvis jeg venter for længe, så bliver min sukkertrang for stor, og så har jeg rigtig svært ved at holde igen.

Har du følt dig motiveret og vejledt?

Jeg har fået besvaret alle de spørgsmål, som er dukket op undervejs. Timmy har motiveret mig ved at opsætte konkrete mål, men generelt tror jeg mest på, at motivationen skal komme indefra, hvis det virkelig skal have en betydning!

Hvad har været bedst/værst ved forløbet?

Det bedste har helt klart været træningen! Det har givet mig en masse energi og en god følelse i kroppen.  I længden blev det meget kedeligt at spise så meget ensformigt mad, men det er nok mest min egen skyld, fordi jeg ikke har været så kreativ undervejs.

Vil du anbefale Unlimited Performance til andre?

Ja!