Før/efter billeder

Josefine Nielsen

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?

Jeg hedder Josefine, er 27 år og uddannet fysioterapeut. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne mig til fodterapeut og arbejder sideløbende ved Falck Healthcare.

Jeg har gennem tiden forsøgt mig med mange forskellige former for sport, i barndommen var det fodbold, badminton, arobic. Under mit ophold på efterskolen spillede jeg fortsat fodbold, derudover havde jeg springgymnastik som valgfag og så havde vi fælles gynmastik hvor vi lavede opvisninger for andre skoler. Jeg har tilbragt en del tid i forskellige fitnesscentre, hvor jeg har vækslet mellem styrke og kardio men uden nogle egentlige træningsmål. De sidste 3 år har jeg mest dyrket crossfit og løbet.

Jeg har brug for at udfordre mig selv på forskellige måder og skifter af og til træningsform så jeg ikke kører træt i det. Jeg har taget enkelte sæsoner med svømning, yoga og kajak for at få lidt afveksling. I øjeblikket træner jeg crossfit, løb og cykling samt lidt kickboksning.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Jeg søgte efter personlige trænere på nettet fordi jeg var interesseret i at målrette min træning og trængte til at se nogle resultater. Jeg valgte at kontakte Kasper, som skrev tilbage at han var fuldt booket resten af året men at jeg kunne komme med på et 3 måneders kost- og træningsforløb med opstart i september.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Min livsstil før var lidt svingende, i en periode meget paleo inspireret, masser af kød og grøntsager + mælkeprodukter. Umiddelbart op til forløbet var det kørt lidt af sporet pga. travlhed, derfor mange hurtige løsninger og var begyndt at spise brød. Den største forskel har for mig været at have et konkret mål samt en plan at gå efter, det har givet mig god motivation.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Ja til dels, jeg fik reduceret min fedtprocent som jeg gerne ville, jeg har været glad for træningsprogrammerne som har været rigtig effektive og tilrettelagt efter hvor meget tid jeg havde mulighed for at putte ind i projektet. Jeg kunne også godt lide den måde vi skulle ”kontrollere” vores fødevare-indtag på, ved at tage billeder af maden og sende til Kasper så man føler der bliver holdt lidt øje med en, samtidig med at man selv har mulighed for at gå ind og evaluere på hvad det egentlig er man indtager, det giver også et super godt overblik i forhold til at lave justeringer.

Jeg synes dog det var lidt ensformigt at vi udelukkende havde fokus på styrketræning, jeg kunne godt have tænkt mig at træningen blev lidt mere tilrettelagt ud fra mine egne interesser så der fx kunne være plads til lidt crossfit eller løb.  

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Motivation og lyst samt at have en plan at gå efter.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Ja jeg har haft god energi det meste af tiden, men det har også været hårdt at få det hele passet ind i min hverdag som i forvejen er fyldt godt ud. Jeg har sovet rigtig godt om natten, før vågnede jeg flere gange hver nat, nu sover jeg stort set altid igennem. Det har givet mig rigtig god motivation at se nogle resultater af det hårde arbejde.

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Jeg vil fortsætte med at lave målsætninger for kost og træning for at bevare motivationen, jeg tror det er vigtigt at man kan se et formål med de ting man laver og når man opnår sine mål så får man lidt ekstra selvtillid. Jeg er gået tilbage til mine gamle træningsvaner med crossfit og løbetræning da jeg finder motivation i disse træningstyper i øjeblikket. Min plan er at holde vægttabet ved at planlægge min kost og træning lidt mere end jeg har gjort førhen. Jeg regner med at finde en ny spændende udfordring at træne mig op til i løbet af det næste halve år, om det bliver Crossfit Open, Toughest, et halvmarathon eller noget helt andet har jeg endnu ikke besluttet.