Før/efter billeder

Lasse går fra en fedtprocent til 19,6 til 12,5 %

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Jeg hedder Lasse og er 25 år gammel. Jeg startede med styrketræning i 8. Klasse, så har været omkring 15 år. Dengang anede jeg ingenting om træning. Der brugte jeg bare lidt forskellige træningsmaskiner eller lurede øvelser fra andre. Hvordan jeg skulle sammensætte træningsprogram og kost vidste jeg heller ikke noget om. Sådan har jeg styrketrænet on and off i lige siden med længere pauser imellem, og har da heller ikke fået de helt store og tilfredsstillende resultater ud af det. Jeg har dog gennem årerne fået kendskab til en masse øvelser, som jeg kan hive frem fra gemmerne. Det sidste 1,5 års tid har jeg dog styrketrænet kontinuerligt, og fået opbygget en god styrke. Men vægten var dog stadig for høj synes jeg, så derfor fandt jeg frem til Unlimited Performance.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Det var igennem en gammel ven fra gymnasieklassen jeg så en reklame for Unlimited Performance på facebook. Jeg blev nysgerrig og gik ind på Jeres hjemmeside for at se nærmere. Her kiggede jeg alle de resultater igennem tidligere klienter havde opnået, og blev imponeret. Det vidste sig, at min gamle klassekammerat kende de to personer bag Unlimited Performance og han havde massere af rosende ord. Hvad var mit grundlag så for at vælge Unlimited Performance? Jo, jeg havde igennem lang tid gået og været utilfreds med min vægt – faktisk flere år. Jeg havde svært ved at finde motivationen, da jeg tidligere har forsøgt mig med vægttab, hvor det kun har været med midlertidig succes. Jeg havde brug for mere viden omkring sammensætning af trænings- og kostprogrammer. Jeg havde brug for en som kunne give mig nogle faste rammer jeg skulle følge, og en der kunne ”holde mig i ørerne”. Da jeg ikke selv synes jeg havde forudsætningerne for dette valgte jeg, at kontakte Unlimited Performance

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Mit aktivitetsniveau lå nok på det gennemsnitlige. Jeg styrketrænede ca. fire gange ugentligt og i forårs/sommer månederne cykler jeg på min racercykel når jeg har tid, og så spiller jeg fodbold en gang ugentligt. Jeg forsøgte, at spise nogenlunde sundt, men det har alligevel ikke været helt godt ellers ville jeg heller ikke have kontaktet Unlimited Performance.
Efter træningsforløbet afslutning er mit aktivitetsniveau faktisk nogenlunde det samme. Jeg styrketræner stadig fire gange ugentligt og jeg skal helt bestemt ud at cykle en masse til foråret/sommer plus fodbold starter op igen til april. Den store ændring er sammensætningen af træningsprogrammer og kost. Jeg føler nu jeg har en god viden til at sammensætte træningsprogrammer og spise rigtigt i forhold til det mål jeg fortsat har, som er, at få fedtprocenten ned.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Det har det helt sikkert og jeg vil til enhver tid anbefale Unlimited Performance! Vi satte os som mål, at jeg skulle reducere min fedtprocent fra 19,6% til 15% og et vægt tab på 5-8kg. Ved forløbets afslutning var fedtprocenten nede på 12,5% og vægten sagde -6,5kg. Min træner Kasper har også været god til at holde mig i ørerne. Det har fungeret godt, at skulle sende ugentligt opdateringer og målinger. Det har medvirket til, at jeg har givet den en ekstra skalde i træningscenteret og køkkenet. Forløbet har i den grad indfriet mine forventninger og givet mig motivation og mod til at fortsætte med mit mål som er uændret.

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Mine succeskriterier lige nu er at jeg overholder træning og kosten. Jeg har ikke nogen forventning om hvornår jeg ca. skal nå mit mål. Så længe det stille og roligt går den rigtige vej er det et succeskriterie for mig.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Ja, jeg er blevet mere tilfreds med min krop og selvtilliden er også steget. Det giver selvtillid og motivation at kunne trække i noget tøj, som man ikke tidligere kunne passe. Det giver i det hele taget bare motivation til at fortsætte når man kan mærke og se ændringer.

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Jeg vil fremover fortsætte som jeg gør nu. Når jeg på et tidspunkt er noget i mål med mit nuværende mål vil jeg sætte mig et nyt og forfølge dette.