Før/efter billeder

Mads halverer sin fedtprocent

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Inden opstart ved Unlimited performance var styrketræning ikke en del af min træning. Jeg fokuserede udelukkende på konditionstræning og rykkede i en maskine af og til uden at vide ret meget omkring det.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

En kollega havde været igennem forløb ved Kasper og der kunne jeg både se og høre gennem hende omkring de fremskridt hun lavede. Min kollega anbefalede et forløb ved Kasper. Jeg undersøgte priser for personlig træner og syntes at den samlede pakke ved Unlimited passede bedst til mig.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Jeg dyrkede meget motion i form af fodbold og crosstrainer i fitnesscenter. Jeg spiste aldrig morgenmad og til frokost overspiste jeg. Min aftensmad var gerne noget nemt. Jeg har fundet ud af hvor meget kosten har at sige, før jeg begyndte på mit forløb tænkte jeg at det var vigtigt ikke at spise for meget, men jeg har lært at jo mere af de rigtige madvare der kommer indenbords, jo bedre fungerer kroppen. Jeg er begyndt med morgenmad i form af supershake, hvilket er super lækkert! Derudover har jeg lært at dele mine måltider op med relevant andel grønt og proteiner.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Helt bestemt! Jeg vidste at jeg havde brug for et spark og opfølgninger for at komme i gang med styrketræningen efter en skulderskade, hvilket Kasper som fysioterapeut har kunnet hjælpe med at justere undervejs. Jeg har tabt mig, fået opbygget mere muskelmasse og jeg har fået redskaberne til at arbejde videre med min krop.

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

At dette ikke var et quick fiks, men en livsstilsændring.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Jeg har fået mere selvtillid efter man er begyndt at kunne se resultater. Ved fremgang i styrketræning stiger motivationen også og før kunne jeg godt tænke ’’puha jeg orker ikke træning i dag’’ den følelse er væsentlig nedsat, selvfølgelig er der dage hvor den har været der. Men når man kommer afsted og er i gang er det skønt.

Hvad skal der ske fremadrettet?

Jeg fortsætter den sunde og gode livsstil. Jeg benytter mig af træningsprogrammer lavet af Kasper. Jeg vil udvikle mig endnu mere, jeg har fået redskaberne og grundviden til at bygge mere på.