Før/efter billeder

Marianne taber sig 20 kg

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Jeg har, siden jeg var barn, spillet rigtig meget håndbold på ungdoms elite- og divisionsniveau, og har i den forbindelse været vant til at træne hårdt og målrettet. Min styrketræningserfaring har dog været begrænset til den styrketræning, vi har arbejdet med som supplement til håndbolden.

Hvordan fandt du frem til Unlimited Performance? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Valget af UP skete på baggrund af længere tids søgen på området, men efter at have læst om drengene bag, deres tilgang til træning og kost, samt set deres resultater, var jeg ikke i tvivl. Derudover faldt valget på Kasper, på baggrund af hans uddannelse som fysioterapeut, da jeg så hans viden inden for det felt, som en fordel med min efterhånden lange skadeshistorik.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Jeg har altid været ret aktiv med håndbold som ungdomsspiller. Jeg har dog, efter jeg er blevet seniorspiller, haft tre relativt lange skadespauser på 6-10 måneder, som naturligt nok periodevist har nedsat mit aktivitetsniveau betydeligt. Min kost har før forløbet været meget præget af at være ustruktureret i forhold til antal måltider og tidspunkter for dem. Den bestod desuden primært af hurtige kulhydrater og ikke særlig meget protein. En af ændringerne i min livsstil er, at jeg har kunnet vedligeholde min efterhånden ret høje træningsmængde, fordi jeg har været skadesfri, siden jeg startede forløbet. Det er en fantastisk fornemmelse, for jeg nyder virkelig min aktive hverdag. Men den største ændring, der er sket efter forløbet er i forhold til min kost. Jeg har fået struktur på mine måltider, således at jeg nu får alle de tre store måltider plus mellemmåltider (ja, jeg har faktisk aldrig spist så meget, som jeg gør lige nu ). Derudover er proteinmængden markant øget nu, hvilket jeg må indrømme har krævet lidt tilvænning, men det har virkelig gjort en masse positivt i forhold til min mæthedfornemmelse i løbet af dagen.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Forløbet har i høj grad indfriet mine forventninger og mål. Mine kostvaner er blevet ændret markant, uden at jeg føler, at jeg har måtte give afkald på noget. Jeg har ikke skullet leve efter en stram kostplan eller diæt, hvilket jeg tror har været vigtigt i forhold til at kunne fortsætte og vedligeholde mine resultater på egen hånd. Det har desuden været nogle super fede og lærerige træningsplaner og træninger, hvor jeg har fået lov at presse mig selv maksmalt. Jeg føler, at du som coach har været der hundrede procent for mig gennem hele forløbet! Du har altid været klar med redskaber, som kunne justere på træningen eller kosten i forhold til mine resultater. Du har været der både med gode råd og skulderklap, når jeg har været frustreret over, at resultaterne ikke har villet, som jeg gerne ville, og du har været der med anerkendende high fives, når der er blevet givet max i træningen, og resultaterne har været gode – det har alt sammen været guld værd!

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Mine succeskriterier for forløbet tror jeg har været en kombination af mit enorme drive og ønske om, at ”lave en ændring” og så UP’s tilgang til kost og træning. Jeg har haft et stort ønske om, at føle mig tilpas i min egen krop igen efter at have ladet stå til i nogle år, og dette ønske har været en kæmpe motivationsfaktor for mig både i forhold til at komme i gang, men også under hele forløbet. Der er ingen tvivl om, at jeg har fået ønsket indfriet, da jeg nu står med et bedre og mere afslappet forhold til min krop efter forløbet. Det andet succeskriterie i mit forløb har, som nævnt, helt sikkert været UP’s tilgang til kost og træning. Især tilgangen til kosten, tror jeg har været medvirkende til, at jeg er lykkedes med at få opfyldt mine mål. Jeg har under hele forløbet haft nogle få konkrete retningslinjer, jeg har skullet følge, hvilket har gjort det let at variere kosten, som jeg har haft lyst til, og der har samtidig været plads til familiefødselsdage etc., hvilket har været rigtig dejligt. Disse retningslinjer og måden at tænke måltider på, tror jeg også bliver væsentlig i forhold til fremadrettet at have succes med at holde min nye livsstil.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Forløbet har haft en kæmpe betydning for mit humør og min selvtillid! Træningen og kosten har helt sikkert påvirket mit overskud i hverdagen positivt, og det har kun gjort vejen til smil endnu kortere. Min selvtillid er (stille og roligt) blevet øget gennem hele forløbet i takt med, at jeg har opfyldt delmål, er blevet stærkere, og er kommet tættere på det endelige mål. Min motivation for træning har generelt været høj, men der er ingen tvivl om at resultaterne og du med din motiverende tilgang og planlægning af træning også har sparket til den.

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Først og fremmest, så skal jeg vedligeholde de resultater, jeg har opnået indtil videre. Jeg holder lige nu en ”sommerpause”, hvor jeg træner på egne ben, og derefter er det planen, at jeg starter et forløb op igen til august, hvor jeg skal ”lege” endnu mere med vægtløftning, måske smide et par kg mere og bare blive endnu stærkere – det glæder jeg mig rigtig meget til!

Afsluttende vil jeg gerne tilføje, at hvis man selv går og drømmer om at opnå sit personlige mål, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at tage fat i de to unge mænd bag UP. De har virkelig styr på det de laver, og det har været en kæmpe fornøjelse at være under deres vinger! Jeg er ikke i tvivl og har ikke fortrudt et eneste sekund - de to fortjener virkelig alle mine varmeste anbefalinger!