Før/efter billeder

Martin Brix Andersen går amok

Martin har været igennem et 12 ugers forløb, der har medført en kropsvægtforøgelse fra 74,6 kg til 78 kg, og dette med en UÆNDRET fedtprocent! Det betyder, at Martin har opbygget over 3 kg fedtfrimasse på blot 12 uger! Det er over 250 gram fedtfrimasse om ugen!

Martin har derudover sat utallige nye personlige rekorder i træningscenteret. Han har ikke desto mindre forøget sin 6RM i bænkpres med 22,5 kg (!) fra en 6RM på 107,5 til 130!

Stats før

Vægt: 74,6 kg

Fedtprocent: 8,6

Fedtfrikropsvægt: 68,2 kg

Stats efter:

Vægt: 78

Fedtprocent: 8,5

Fedtfrikropsvægt: 71,4 kg

Martin har efter endt forløb fået smag for styrkeløft og har valgt at indlede et nyt forløb i mod Videbæk Cup 2014 i RAW bænkpres som senior -74 kg-klassen den 29. marts.

Martins indledende video i bænkpres på 107,5 kg er meget beklageligt blevet slettet under en Apple software-opdatering!! Det er utroligt ærgerligt, da der ikke blot er stor forskel på antal kg på stangen fra start til nu, men også i forhold til den anvendte teknik! Jeg kan vist roligt sige, uden at fornærme Martin, at hans bænkpresteknik inden forløbet ikke var specielt køn!

Her kan I se Martins nye 6RM i bænkpres ved forløbets afslutning. Der er fortsat plads til forbedring. Blandt andet at få Martin til at ligge mere stabil på bænken uden at skulle repositionere sine fødder ved næsten hver gentagelse.

 

 

Her er en video et par uger forinden forløbets afslutning, hvor Martin også laver 6x130 kg i bænkpres, dog kommer der en hånd på stangen ved den 6. gentagelse og tæller derfor ikke som en 6 RM!

 

 

Martin har ladet sig medvirke i et interview omkring de seneste 12 uger.

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund:

Jeg hedder Martin Brix, jeg er 27 år og læser til fysioterapeut.

Jeg har trænet bodybuilding i ca. 8 år, men meget on/off grundet skader.

I mellemtiden har jeg trænet Kick boksning og MMA med BB på sidelinjen i en del år, men da jeg fik skader i begge albuer for ca. 2 år siden, resulterede det i at jeg måtte droppe kampsporten, og at jeg max kunne gå ned til 6 repetitioner. Alle skaderne grundet kampsport resulterede i, at jeg stoppede med kampsport og lagde det fulde fokus på bodybuilding.

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner?

Jeg voksede en del efter jeg begyndte at fokusere udelukket på BB, men efter ca. 1 år kunne jeg ikke komme videre lige meget hvor meget jeg spiste eller hvor hårdt jeg trænede.

Jeg havde været inde på www.unlimitedperformance.dk og set nogle helt fantastiske resultater, som jeg blev meget imponeret af. Ud over det kender jeg Kasper via vores studie, og ved hvor helt utrolig skarp han er på teorien omkring træning. Jeg tænkte derfor at han måske havde redskaberne til at jeg kunne komme lidt videre med mine mål.

Hvad har du lært igennem de seneste 12 uger?

Hvor meget det betyder at man strukturerer sin kost mere præcis, så man får den rigtige næring på de rigtige tidspunkter.

Jeg har lært ny teknik i mange øvelser, hvilket har resulteret i at jeg kan komme meget mere på stangen uden at jeg føler det er ubehageligt i leddene, faktisk synes jeg at eks. i bænkpres føles 130 kg lettere end 110 gjorde før programmets start.

Jeg har lært en ny måde at sammensætte et program samt en ny måde at sammensætte øvelser på, der har givet mig utrolig imponerende resultater.

Hvordan føler du, at dine resultater har været igennem forløbet, kontra de resultater du selv opnåede i din træning forinden?

Jamen jeg er helt utrolig imponeret, min træning er blevet en del lettere og mindre tidskrævende, alligevel har jeg opnået bedre resultater end jeg kunne have forestillet mig. Hvilket har gjort træningen lettere også fordi, jeg hele tiden føler det går frem af, så det er nu lettere at motivere mig selv. Jeg er helt igennem glad for jeg valgte forløbet med UP.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Klart, jeg vidste slet ikke, at man kunne gøre så meget rent teknisk og så har jeg taget 3.2 kg rent muskelmasse på og steget 22.5 kg i bænkpress på 12 uger.

Jeg havde håbet på halvdelen, men selv det var jeg skeptisk overfor, og nu ved jeg at jeg kan komme meget længere!

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o. lign?

Ja, jeg har altid været god til at presse mig selv og kræver meget af min træning, men efter Kasper blev sat på og at jeg kunne mærke at han gik meget op i mine resultater blev det en del lettere at komme afsted og presse mig selv, hvilket gav mig et stort overskud, desuden giver det meget overskud, at der er en, der står for kost, program og teknik.

Føler du, at undertegnede som personlig træner har stået til rådighed for dig igennem forløbet?

Ja, det synes jeg, men nu går jeg i klasse med Kasper og har derfor set ham stort set hver dag.

Kan du anbefale andre at indgå i et forløb med Unlimited Performance?

Helt sikkert.

Før man starter i et træningscenter bør man tage forbi UP, jeg er simpelthen så ked af at jeg ikke startede min træning på denne måde for 8 år. siden, for så havde jeg uden tvivl opnået mit kropsideal for 4 år siden.