Før/efter billeder

Mathias vinder sølv i Mens Physique -178 Junior

Fortæl kort om dig selv, din baggrund og hvorfor du valgte at stille op til Newcomers?

Jeg hedder Mathias Thomsen. Jeg kommer fra Viborg, men er flyttet til Aalborg for at studere idræt på Aalborg universitet. Jeg har hele mit liv været aktiv i form af fodbold håndbold og gymnastik, men i 2011 da jeg begyndte på efterskole fik jeg øjnene op for fitness og begyndte lige så stille at træne. Det er jeg så fortsat med og så er det bare blevet til mere og mere. Efter at have trænet i nogle år var jeg kommet til et punkt hvor jeg ikke længere vidste hvorfor jeg bruger så mange timer i centret. Det var her jeg besluttede mig for at sætte et mål, og dette mål var så newcomers 2018!

Mathias vinder sølv i Mens Physique Junior -178 cm

Hvordan har du oplevet processen/vejen til scenen?

Vejen mod scenen, har som alle nok ved, været lang og hård, men samtidig også overskuelig! Jeg har under hele forløbet haft en formidabel coach som hele tiden har lyttet til hvad jeg gerne ville og derfra udviklet et program som passer perfekt på mig. Derudover har jeg haft meget støtte fra en tidligere deltager i newcomers, som også virkelig har hjulpet mig på vej til mit mål. Så alt i alt har det været en hård men lærerig proces.

 

Hvordan var det at stille op? (din oplevelse med stævnet og selve stævne dagen)

For sindsygt! Hele arrangementet gør bare at man ikke kan andet end at nyde det! Alle er sindsyg flinke og bakker hinanden op næsten ligemeget hvad der sker. Jeg har personligt nydt det hele og haft en uforglemmelig oplevelse.

Mathias vinder sølv i Mens Physique Junior -178 cm

Hvad har overrasket dig mest ved at stille op?

Hvor meget det faktisk betød for mig at stå på scenen og kunne vise hvad det er jeg bruger flere timer dagligt på at bygge op og få anerkendelse for alt det arbejde jeg har kommet i det! Samt hvor følelsesmæssigt fedt det var at stå på podiet med metal om halsen og vide at 12 dommere syntes jeg var den anden bedste!!!

Alt i alt har det været en uforglemmelig rejse og en af de fedeste oplevelser i mit liv!

Mathias vinder sølv i Mens Physique Junior -178 cm