Før/efter billeder

Pernille vinder sølv til NC16 i Athletic Fitness

Quick Facts:

Navn: Pernille Lindstrøm 

Alder: 27 år 

Højde: 169  cm (målt til konkurrence) 

Vægt: 66  kg fitnesskonkurrence – Ca. 69 kg normalt 

Stævne resultat: 13 pullups / 466 m. roning / 16 dips

Hvorfor valgte du Unlimited performance? 

Jeg havde intet kendskab til UP fra tidligere, men jeg valgte dem, fordi det tiltalte mig, at Timmy og Kasper, foruden at have en solid faglig baggrund, også personligt har opnået nogle gode resultater og leveret nogle flotte præstationer. For mig giver det bedst mening, at en træner er ligeså meget praktikker som teoretiker.  

 

Hvordan kom du i gang med træning? 

Jeg har tidligere konkurreret som spring- og dressurrytter men måtte sige farvel til hestesporten efter mere end 15 år. Så gik jeg igang med at styrketræne, fordi jeg havde nogle venner, der gjorde det. Jeg trænede selv i en årrække, men stagnerede i processen og havde lidt mistet motivationen til selv at finde frem til, hvad der nu skulle til. Derfor havde jeg behov for at en anden hjalp mig fremad, og det blev starten på træningsforløbet hos UP med Kasper som træner.

 

Hvorfor valgte du at stille op til Athletic Fitness?

Jeg kan godt lide at der sker noget nyt, at jeg bliver udfordret og at jeg har noget konkret at arbejde hen imod. Athletic Fitness kombinerer de to ting, som jeg i bund og grund stræbte efter fra starten; styrke og æstetik, og derfor var det en let beslutning for mig om at stille op, da min træner luftede ideen for mig. 

 

Hvor kommer din motivation fra?

Det motiverer mig at få ting til at ske. Helst også ting, som ikke er "hver mands eje". Og så kan jeg rigtig godt lide at vinde! Motivationen kommer også fra forandringsprocessen; fx når jeg kan se, at min krop forandrer sig i den retning jeg arbejder for og når jeg kan se, at jeg bliver stærkere fra uge til uge.  Ny viden og "aha-oplevelser" motiverer mig især rigtig meget - at blive klogere og dygtigere hele tiden - og det er en af fordelene ved at have en træner, der har kunnet bidrage med netop det.  

 

Hvilken træning har virket bedst for dig? 

Jeg har det rigtig godt med masser af struktur, og det har været en rigtig vigtig del af min proces frem mod konkurrencen. Der har været en rød tråd gennem mine træningsprogrammer, som har haft det formål at gøre mig stærk, teknisk dygtig og udholdende - præcis som AF-styrkerunden kræver. Der har været fokus på at blive stærk i de store øvelser og i de specifikke øvelser til AF-rutinen, og så især også at arbejde på mine weakpoints ift. symmetrien. Jeg har virkelig skulle lære at acceptere, hvor hård AF-styrkerunden var. Især brugte jeg lang tid på at acceptere, at det aldrig vil komme til at føles lettere lige meget hvor god min form bliver - men resultaterne forbedrer sig; det er mig, der bliver stærkere. Det er i øvrigt et af de bedste råd jeg har fået af min træner ift. AF-rutinen.

 

Hvilken type diæt eller kostråd følger du?

Under diæten frem mod konkurrencen var det kalorietælling med fokus på makrofordeling. Jeg fik at vide af min træner, hvordan jeg skulle fordele mine makronæringsstoffer samt hvor mange kalorier der ca. skulle være, og udfra det udformede jeg min egen kostplan, uge for uge, hvor alle måltider var skrevet ned i detaljen. Det virkede for mig.

 

Eksempel på kostplan: 

Måltid 1: Proteinshake med grøntsager og mandler til 

Måltid 2: Havregrød med proteinpulver og frugt/bær 

Måltid 3: Kød og grøntsager, måske med avocado eller nødder til

Måltid 4: Æg og grøntsager

Måltid 5: Kød, grøntsager og ris/kartofler

Måltid 6: Skyr med mandler og frugt

Det varierede fra dag til dag, hvor meget stivelse jeg fik, alt efter hvordan mine træningspas så ud.  

 

Bulker du eller er du lean året rundt?

Jeg bulker ikke. Jeg er ikke tilhænger af metoden, men jeg vil heller ikke kalde mig "lean" året rundt. Jeg tror min krop bærer præg af, at der er on og off-season ;-) Jeg nyder at føle mig stærk og sund.

 

Hvilke kosttilskud burger du?

Jeg bruger dagligt kreatin, magnesium, D-vitamin og fiskeolie. Rigtig ofte bruger jeg også proteinpulver som supplement, men det indgår ikke som en fast bestanddel i min kost.

 

Hvad er dine mål eller ambitioner, med din træning, i fremtiden? 

Lige nu er min ambition DM i Athletic Fitness til oktober. Det kommer det næste halve år til at gå med. Der udover ved jeg endnu ikke hvad fremtiden bringer, træningsmæssigt. Jeg er glad for at udvikle mig og for at konkurrere, så jeg kan sagtens forestille mig, at der bliver mere af det i fremtiden - hvilken disciplin ved jeg endnu ikke.