Før/efter billeder

Gladere, mere selvtillid og mindre selvkritisk

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?

Jeg er 20 år gammel, har sabbatår og elsker at træne. Begyndte at gå i fitness start november 2016. I starten var det meget cardio, så lidt maskiner og øvelser på måtter som blev til styrketræning. 

 

Hvordan fandt du frem til UP? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Googlede personlig træning og fandt frem til UP derigennem. Kunne rigtig godt lide det jeg læste på jeres hjemmeside og fremgangsmåde billederne samt Instagram, gav også et godt visuelt billede på, hvad jeg vil kunne vente. 

 

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Da jeg begyndte at blive meget interesseret i fitness, begyndte jeg at tælle macro tal, hvor jeg ikke gav mig selv lov til meget og i et meget stort underskud. Træning var bare hvad jeg havde lyst til på dagen og har også prøvet træningsprogrammer jeg fandt på nettet. Jeg glæder mig mere til at komme i fitness, da jeg ser større fremgang og det er et sjovere program som virkelig sætter min styrke på prøve. Mine madvaner er blevet mig bedre og meget sundere for mig mentalt og har også hjulpet mig rigtig meget med min spiseforstyrrelse.

 

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

Det har den på alle måde og kanter! Kunne ikke være mere tilfreds! Jeg er blevet klogere, sundere, stærkere og en bedre version af mig selv og har også givet mig den manglende selvtillid jeg havde brug for. 

 

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Igen kan alle punkterne krydses af. Mit humør er blevet bedre og har fået mere overskud. Min selvtillid er blevet meget bedre, kan stadig arbejdes på, men meget bedre før forløbet! Motivationen er også blevet større, da jeg føler mig bedre tilpas i fitness centeret og at der sker en synlig fremgang både visuelt men også fysisk. 

 

Hvad er forskellen på dine før og efter billeder udover det man kan se?

At jeg er blevet gladere, mere selvtillid og mindre selvkritisk. Er også blevet en bedre veninde, søster og datter, da jeg ikke længere giver min vægt skylden. 

 

Hvad skal der ske fremadrettet?

Fremadrettet skal der bare arbejdes videre med de redskaber jeg har fået. Blive en endnu bedre version af mig selv, stærkere og sundere madvaner samt mere kreativ og give mig selv plads og lov til at spise en pizza eller burger uden at ødelægge mit humør