Før/efter billeder

Rikke reducerer sin fedtprocent fra 21,3 til 16,6 %

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund

Jeg er 33 år og pædagog på en døgninstitution. Jeg har altid haft en aktiv hverdag, trænet fitness on and off uden nogle konkrete mål eller korrekt teknik – har jeg erfaret de sidste 12 uger.

Hvad var dit grundlag for at vælge en personlig træner? Og hvorfor UP?

For tre år siden blev jeg sygemeldt med stress, efter at have belastet min krop i over to år. Når stressen rammer, påvirker det også kroppen fysisk, hvilket har gjort at jeg ikke har følt mig til stede i min egen krop de sidste tre år. Det er som at gå i en skygge ved siden af sig selv, hvor jeg ikke har kunne genkende min egen krop. I påsken besluttede jeg mig for, at jeg ville have min egen krop tilbage og det havde jeg brug for en træner til at hjælpe mig med. Jeg fandt UP via Google og valgte dem, grundet de flotte resultater deres tidligere klienter har opnået, samt Kaspers baggrund som fysioterapeut.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Jeg har længe interesseret mig for sund og nærende mad uden raffineret sukker og gluten. Jeg elsker at stå i køkkenet og eksperimentere og laver gerne sundere alternativer. Jeg lært sindsygt meget ift. kostsammensætning. Jeg har fået et helt andet syn på min egen sundhed. Hvad min krop har brug for og mere rygrad til at vælge det, som er bedst for min krop på den lange bane, fremfor det mit øje længes efter lige nu. Min kost er nu nøje planlagt hvilket gør, at mit blodsukker er stabilt dagen lang og jeg føler sjældent sult som tidligere. Foodprep har fået stor betydning for mig, det gør en travl uge mere overkommelig, at maden står klar i køleskabet og det gør at jeg ikke falder så let i. Der er stadig og har også været de sidste 12 uger plads til min store last chokolade, rødvinsaften samt en tur i byen. For mig har det været vigtigt, at finde en god balance i det hele, hvilket også er Kaspers fremgangsmåde. Vi har taget små steps hvilket har gjort at det er holdbart på den lange bane.

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål? I så fald hvordan?

JA! Min fedtprocent er gået fra 21,3 til 16,6 og jeg har tabt 21,5 cm og 3,4 kg. Det mest fantastiske ved forløbet er, at jeg begynder mere og mere, at genkende min egen krop igen. Det er den mest fantastiske følelse, at kunne se og mærke, at min krop er på vej tilbage. Det har været en rutchetur, det har været hårdt og fedt. Der har været både op- og nedture – der har været en midtvejskrise midt i de første fire uger. Jeg fik en skade i nakken i 8. uge der satte min overkropstræning på standby, da jeg startede stille op med overkropstræning igen, turde jeg ikke gå all-in da jeg var bange for at skaden ville bryde op igen. Der har samtidig ligget en del mentaltræning i forløbet. Jeg har derudover fået mere styrke, samt en mere sund kropsholdning. Jeg er nu oppe på 4 pull-ups hvor jeg i starten kæmpede mig op på en enkelt. Kasper har været SUPER hele forløbet igennem. Han har været der for mig når jeg har haft brug for det og sagt det helt rigtige på de rigtige tidspunkter – han har vidst hvornår jeg havde brug for, et skulderklap og hvornår jeg skulle presses. Jeg har hele forløbet igennem følt mig i de bedste hænder og har jeg haft spørgsmål eller brug for coaching, har jeg altid kunne skrive til Kasper.

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, selvtillid og motivation for træning o.lign?

Ja det har haft stor indflydelse. Jeg blev hurtigt afhængig af min daglige træning hvilket betød, at jeg hurtigt gik fra tre træningspas om ugen til fire og fem pas ugenligt. Jeg higer efter mere, nyder min træning og se hvordan min krop udvikler sig.

Hvad skal der ske fremadrettet?

Jeg har netop afsluttet mit 12 ugers forløb hos Kasper. Nu holder jeg tre ugers sommerferie hvor jeg selv har opsat mit træningsprogram. Herefter starter jeg op igen hvor fokus skal være på at få opbygget muskelmasse.