Før/efter billeder

Susanne taber sig 12,8 kg

Fortæl lidt om dig selv og din træningsbaggrund?!

Jeg hedder Susanne og er 38 år gammel. Tidligere har jeg spillet en del håndbold, hvilket jeg måtte stoppe med pga. skader. Siden har jeg gået i fitnesscenter hvor jeg har gået på hold og brugt maskinerne, men jeg har aldrig fået nogen form for vejledning.

Hvordan fandt du frem til UP? Og hvad var dit grundlag for at vælge os?

Jeg overvejede i længere tid at finde en personlig træner, da jeg havde et kæmpe ønske om at komme i form igen og lære at træne med frivægte med den rette teknik. Jeg lavede en del søgninger på nettet, og jeg besluttede, at UP havde de bedste resultater.

Hvordan var din livsstil inden? Og hvordan har den ændret sig siden?

Inden jeg begyndte på forløbet havde træningen fået sidste prioritet i mit liv, og min kost bestod rigtig meget af brød. Derudover var jeg meget glad for sukker selvom jeg det påvirkede mig i negativ grad. Siden er jeg stoppet med at spise brød, og mit sukkerindtag er blevet kraftig minimeret. Min kost bliver i højere grad planlagt hvilket er med til at sikre mit blodsukker er stabil dagen lang, og jeg spiser, derfor ikke noget uhensigtsmæssigt fordi jeg er sulten. Derudover har træningen fået en meget højere prioritet i mit livJ

Har forløbet indfriet dine forventninger og mål, og i så fald hvordan?

JA, det har det! I løbet af de 12 uger har jeg tabt 12,8 kg og mindsket min fedtprocent med næsten 10%! Derudover har jeg fået en del praktisk viden med mig omkring træning hvilket jeg kan bruge fremadrettet. Både Timmy og Kasper har været rigtig gode til at komme med fif til hvordan jeg kan forbedre min teknik

Hvad tænker du dine succeskriterier er?

Et af de vigtigste succeskriterier for mig har været rent kostmæssigt, at jeg har været mæt, og ikke gået rundt med en konstant følelse af sult. Jeg har gjort meget for at varierer min måltider og især mine grøntsager for, at det ikke skulle blive ensformigt. Jeg har forsøgt at gøre min kost lækker visuelt for at det også tilfredsstiller smagsløgene. Følelsen af at være tilpas mæt har gjort, at jeg ikke har haft trangen til hverken brød eller sukker, som har været min helt store last.

Lige fra første samtale med Kasper har jeg været top motiveret. Den motivation har haft stor betydning gennem hele forløbet. Når motivationen har været i bund f.eks. i forbindelse med øvelser der ikke vil lykkedes, så har Kasper været god til at komme med fif og opmuntring.

Det har været nødvendigt med meget og hård træning hvilket har passet mig rigtig godt. Træningsprogrammerne været tilpas varierende, og på den måde er jeg ikke er kørt træt i træningen. Det har været en vigtig faktor.

Lige fra starten har venner, familie og kollegaer fået af vide hvad jeg skulle i gang med. Det har hjulpet mig enormt. Det har givet mig en form af forpligtelse. Støtten fra både Kasper og Timmy har også betydet rigtig meget. Det var fantastisk, at lige så snart der opstod problemer, så kunne jeg skrive til Kasper, og han var hurtig med et svar!

Har forløbet haft indflydelse på dit humør, din selvtillid og motivation for træning o.lign?

Ja, i høj grad! Mit mål er nået – og mere til! Det har medvirket til at jeg har fået et større smil på læberne og min selvtillid er vokset – markant. Desuden er jeg fortsat motiveret til at træne. Faktisk tror jeg slet ikke, at jeg vil kunne undvære min træning nu. Det gør mig glad!

Hvad skal der ske fremadrettet? 

Fremadrettet er mit mål, at jeg skal fortsætte med min nye livsstil både kost og træning. Der skal selvfølgelig være plads til udskejelser ved særlige lejligheder. Jeg er blevet grebet af den varierende træning, som er en god blanding af maskiner og frivægte. Jeg ved desuden hvorfor jeg laver de øvelser, som jeg gør. Det giver mod på at blive endnu bedre…

Jeg er netop begyndt på et nyt 12-ugers forløb for at få min krop i endnu bedre form, blive stærkere samt forbedre min teknik.

Jeg kan kun give Timmy og Kasper min bedste anbefalinger. Har du har et ønske om at gøre noget ekstra ved din træning, så er det helt klart Timmy og Kasper, som du skal tage fat i!