Om konkurrenceforløb

Konkurrenceforløb 

Konkurrenceforløbet henvender sig til dig, der vil opnå et vægttab, reducere din fedtprocent og opbygge din muskelmasse.

Forløbet giver dig muligheden for at opbygge et socialt fællesskab omkring din træning, vinde 10.000 kr. samt er et billigere alternativ end 1:1-forløbet.

Vi tilbyder professionel personlig træning og undervisning i de øvelser du har brug for i dit træningsprogram. Du vil stadig have alle fordelene fra dine individuelle programmer og kostvejledning. 

Træningerne vil foregå under ”open gym”-princippet, hvor du kan komme, når det passer dig i et fastlagt tidsrum.

Under hele forløbet vil der være fri konsultation, så der altid vil være svar på dine spørgsmål.

Hos Unlimited Performance forsøger vi ikke at tælle kalorier, men at rådgive dig og give dig den nødvendige viden til at skabe sunde vaner i forhold til kost og træning.

Hvordan starter et forløb

Alle forløb indledes med et spørgeskema om din livsstil, som skal besvares forud for en introsamtale. Til introsamtalen opsætter vi målsætninger og taler om dine forudsætninger for forløbet. Herefter aftales der en tid for en screening, hvor vi laver de første målinger og gennemgår nogle bevægelser, som skal give os en indikation af dit nuværende niveau.

Hvor og hvornår

De personlige træninger foretages i Sph Gym (Aalborg) hver torsdag imellem kl. 18.00-21.00, og du bestemmer selv indenfor dette tidsinterval, hvornår du ønsker at træne. Dine træninger udover fællestræningen, kræver eget medlemsskab i Sph gym eller andet center.

Hvordan afgøres konkurrencen

Vinderen vil blive fundet ud fra en billedeafstemning om største visuelle forandring, på Facebook. Personen med flest likes vinder 10.000 kr. 

Tilmelding

Sidste tilmeldingsfrist: ikke annonceret. 

Antal deltagere: 12.

På grund af den store efterspørgsel er pladserne meget begrænset. Du har mulighed for at sikre dig en plads ved at kontakte os og blive skrevet op på en venteliste.

 

Næste opstart: Ikke annonceret