Træningsforløb

Træningsforløb 

Et forløb hos Unlimited Performance henvender sig til dig, der gerne vil udvikle din fysik. Vi vil hjælpe dig til at opnå et vægttab, reducere din fedtprocent og opbygge din muskelmasse.

Vi tilbyder professionel personlig træning og undervisning i de øvelser du har brug for i dit træningsprogram. 

Korrekt udførsel af dine øvelser sikrer dig fuld effekt samt optimale resultater af din træning og kan reducere risikoen for skader.

Hos Unlimited Performance forsøger vi ikke at tælle kalorier, men at rådgive dig og give dig den nødvendige viden til at skabe sunde vaner i forhold til kost og træning.

Under hele forløbet vil der være fri konsultation, så der altid vil være svar på dine spørgsmål.

Vi vil sammen fastlægge en plan for træning og kost for forløbet, som skal hjælpe dig til at opnå dine målsætninger. Under forløbet vil vi følge din udvikling ved bl.a. at lave målinger, som skal sikre, at du nærmer dig målet, eller om der evt. skal foretages ændringer.

Hvordan starter et forløb

Alle forløb indledes med et spørgeskema om din livsstil, som skal besvares forud for en introsamtale. Til introsamtalen opsætter vi målsætninger og taler om dine forudsætninger for forløbet. Herefter aftales der en tid for en screening, hvor vi laver de første målinger og gennemgår nogle bevægelser, som skal give os en indikation af dit nuværende niveau.

Hvor

De personlige træninger foretages i Sph Gym (Aalborg) efter bookingaftale.

Tilmelding

Du kan løbende at tage kontakt til os i forhold til opstart af et træningsforløb eller hvis du har behov for en uforpligtende samtale.