Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Prisen for flad mave og sixpack

Six pack, stram røv, fyldige skuldrer, stolt holdning og et fejlfrit helbred. Måske det også er noget du ønsker dig, men har du nogensinde tænk på hvad det kræver at nå dertil, og om det er det værd?

Du kan helt sikkert nå en form hvor t-shirten og bukserne sidder godt ved at spise lidt mere grønt og protein, samt lidt mindre slik og sodavand, især hvis du samtidig træner et par gange om ugen. 

Men hvis du vil opnå en form som folk drejer hovedet efter på stranden, så tag ikke fejl. Det har sine omkostninger.

Vi kan med hånden på hjertet fortælle dig, at du kan nå langt med simple principper som mere grønt og protein og at holde dig til 1 portion. Men der fra, og til vaskebræt og fast røv i joggingbukser, er der stadig langt. 

 

Tilpas træning og kost til livet kontra: tilpas livet til kost og træning

Hvis du ønsker at de mål du opnår, skal være vedvarende, anbefaler vi at de tiltag du gør skal være for resten af livet, og derfor skal tilpasses til det.  

Hvis du derimod gerne vil opnå en form der er forsideværdig i et fitnessmagasin, vil du have svært, meget svært, ved at passe det ind i en travl hverdag. 

Du kan læse om de fordele og ulemper som følger med forskellige kropssammensætninger og selv vurdere om du tænker en sixpack er det værd.

 

Fedtprocent Mænd >20% og kvinder >30%

undefined

 

Fedtprocent Mænd 15-20% og kvinder 25-30%

undefined

 

Fedtprocent Mænd 13-15% og kvinder 23-25%

undefined

 

Fedtprocent Mænd  10-12% og kvinder 20-22%

undefined

 

Fedtprocent Mænd  6-9% og kvinder 16-19%

undefined

 

Fedtprocent Mænd  <6% og kvinder <15%

undefined

 

Hvad kræver det

Der er mange måder at opnå mere atletisk krop på. Men der er nogle tydelige tendenser som kan skabe et forhold til hvilke parametre der giver bedst mening at ændre på.

undefined

Det skal du vælge

Der er fordele og ulemper ved alle typer af kropstyper. I stedet for at tænke hvilken fysik du gerne vil have, så overvej hvilke fordele og ulemper der passer i din hverdag og hvad der kan lade sig gøre. Ønsker du f.eks. at deltage til festerne og ikke skulle sige nej til kagen til mødet for ikke at virke uhøflig, så kan det være meget svært at opnå en MEGET lav fedtprocent.  Vi opfordrer dig til at være ærlig over for dig selv og samtidig spørge dig selv hvorfor du gerne vil opnå en bestemt fysik.

I vores blogindlæg: De 5 hvorfor kan du få hjælp til at finde betydning i dine mål og HVORFOR du vil opnå dem. Og måske det endda kan ændre hvad!

 

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar