Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Sådan får du resultater af din træning

Det kan være svært at vide hvordan du skal fortsætte eller udvikle din træning, hvis ikke du har meget erfaring eller er uddannet indenfor faget. Derfor har vi forsøgt at gøre det lidt lettere for dig ved at samle nogle af de metoder vi bruger til at skabe fremgang i træningen.   

Der findes mange metoder til hvordan du kan blive stærkere, opbygge muskelmasse og komme i bedre form. Når man ser et færdigt program, kan det godt være svært at overskue hvordan man faktisk får resultater af det. Ofte er træningsprogrammer bygget op efter simple principper som virker logisk når man ser dem beskrevet, som i tabellen nedenfor.  

Bruger du bare én af disse metoder skal du nok få fremgang i din træning!  

Hvis du er i tvivl om hvilken metode der ville være bedst for dig og gerne vil gå lidt mere i detaljer, kan du læse mere i vores indlæg om træningssystemer.

undefined

Vi anbefaler at du ikke fokuserer på mere end 1-2 øvelser/muskelgrupper pr. træning og ligger dem i starten af din træning hvor du har mest energi og overskud. Du kan godt opleve fremgang i flere øvelser/muskler, men de vil være påvirket af den træthed du skaber ved at opbygge/udfordre dine primære øvelser og muskelgrupper.   

Vi opfordrer til at du tager små øgninger ad gangen for at sikre god teknik og mindre risiko for overbelastning. Resultater kommer ved gentagende gange at øge lidt, frem for spontane max-test.   

 

Kunne du tænke dig at nogen gjorde tankerne for dig, eller hjælp til at lave dine egne programmer? Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar