Skrevet af: Kasper Odsbjerg

Sundeste måltider på tankstationen

Det er udfordrende at spise sundt hvis tiden er knap eller hvis overskuddet er lavt – vi kender det! 

Læs 8 strategier til at holde fat i de sunde vaner på farten 

Når du har travlt og er kommet afsted uden din madpakke, eller hvis din planlægning ændrer sig i løbet af dagen og sulten melder sig, så er det nemt at gå ind på tanken og komme ud med en fransk hotdog og en sodavand. 

Sådan behøver det ikke at være!

Her får du vores bedste alternativer til måltider du kan vælge på tankstationen.

 undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar