Skrevet af::: Anne

Taco

Det skal du bruge:

Hakket oksekød ▪ Spidskål ▪ Broccoli ▪ Agurk ▪ Sugar snaps ▪ Peberfrugt ▪ Tomat ▪ Majs ▪ Rødløg ▪ Mango ▪ Tortilla pandekager ▪ ▪ Tacosauce (for opskrift se link længere nede) ▪ Guacamole (for opskrift se link længere nede)

Taco er og bliver min livret. Det er nemt og hurtig, det kan laves i ufattelig mange forskellige udgaver og så smager det bare virkelig godt. 

Her kan du få inspiration til hvordan jeg laver en sund udgave der følger Unlimited Performaces kost anbefalinger. 

I tips har jeg listet de ting jeg kan komme i tanke om, som kan være lækker i en fredags taco, men det er kun fantasien der sætter grænser.  

Aftenens variant er med hakket oksekød, som er stegt på panden, krydret med paprika, spidskommen, koriander, timian, chili, salt og peber. Du kan nemt krydre det med urtekrams cajun-mix eller et taco-krydderibrev.

Dertil hakkede jeg de grøntsager, jeg lige havde i køleskabet, det blev til: spidskål, broccoli, agurk, tomat, sugar snaps, peberfrugt, majs, mango og lidt rødløg.

Jeg lavede en hjemmelavet guacamole og en tacosauce.

Hele herligheden rullede jeg i en rug-wrap fra levevis og det smagte fantastisk.

Velbekomme

Taco 

Taco tortilla   Sund taco

Sådan gør du

 Steg kødet, hak grøntsagerne, lav din egen tacosauce og guacamole, varm pandekagerne.

Opskriftsinfo

Varighed: 30 min
Personer: -
Sværhedsgrad:

Tips & Tricks

Du kan variere hakket oksekød med gullaschtern, hakket kylling eller kyllingfilet i tern.

Grøntsagerne kan frit varieres. For en fedtkilde er feta eller revet ost virkelig lækkert.

Anne Marie

Anne Søndergaard har trænet gymnastik hele sit liv og har udvidet sit felt med træning og fitness. Hun har en bachelor i Idræt fra Aalborg Universitet og er derudover også uddannet Diplomtræner og ernæringscoach. Anne Marie har desuden også placeringer indenfor vægtløftning.

Hun er i særdeleshed optaget af at træne kvinder, men interesserer sig også i høj grad for ernæring. Udover at være en del af Unlimited Performance, har Anne også sin egen madblog, hvor hun eksperimenterer og deler lækre og sunde opskrifter.

Anne brænder for, at hendes klienter skal blive den bedste version af dem selv. Som underviser på Unlimited Performance’s bootcamps for kvinder, baner hun vejen for, at flere kvinder skal styrketræne og finde glæden i træning

Læs om Anne Marie her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar