Skrevet af::: Kasper O. Pedersen

Tom vinder "Bliv fit på 12 uger" og 10.000

Stort tillykke til Tom, som vandt 10.000,- i vores konkurrenceforløb. Hårdt arbejde betaler sig!

Tom var deltager på vores 2. konkurrenceforløb og havde nogle ekstraordinære forudsætninger forud for hans forløb med Unlimited Performance. Tom er opereret flere gange, hvilket gør ham udsat for at få flere skader og gør det svært at følge et standardiseret program. Tom blev testet og vi fandt nogle øvelser han kunne udføre og hjælpe han mod hans mål.

Tom har med stor entusiasme og vedholdenhed gået fra ikke at kunne løbe, til igen at kunne spille fodbold.

Læs mere om Tom's utrolige historie eller se og høre om andres historier og fremgang under vores resultater.

Kasper

Kasper Odsbjerg har mange års erfaring under vægtstangen og har siden 2004 beskæftiget sig med styrketræning. Han har op til flere placeringer inden for styrkeløft i bænkpres og er uddannet fysioterapeut. Derudover er han også uddannet Diplomtræner i fysisk træning og ernæringscoach

Han bruger sin erfaring til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres personlige mål. Derudover bruger han sin teoretiske og praktiske erfaring til at skrive uddybende artikler omkring træning og kost. Kasper bestræber sig på at have den nyeste viden indenfor sit felt. Derudover er Kasper én af stifterne af Unlimited Performance.

Kasper brænder for at hjælpe andre til at få en bedre og mere positiv hverdag, hvor både kost og træning er inkorporeret. Han er særligt optaget af genoptræning, skadesforebyggelse samt fedttab og muskelopbygning.

Læs om Kasper her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar