Skrevet af: Timmy Wæxfældt

Top 5 træningsudstyr til bedre træningsresultater

Siden du læser netop dette blogindlæg, er du sikkert allerede medlem af et træningscenter som du bruger minimum et par gange om ugen. 

Hvis du er ny til træning og bare gerne vil komme afsted, kan du læse her først:

Svært ved at komme afsted til træning?

 

Listen her er lavet med det formål at give dig nogle nye inputs til din træning som kan være med til at accelerere vejen til dine resultater, ved at give en ny form for stimulering. 

 

Trap/Hex Bar

Trapbar’en kan tage din styrke, dødløft og ikke mindst din ryg til et nyt niveau! Trapbaren er designet så den oftest har et greb der sidder højere sammenlignet med en normal stang. Det tillader at du både kan løfte tungere (flere muskelfibre bliver aktiveret), det bliver nemmere at holde ryggen ret (især hvis du ikke har verdens smidigste baglår og hofter), du har et bedre greb pga. det tværgående greb og sidst men ikke mindst, så er stangen i dit eget tyngdepunkt (nemmere at holde ryggen ret, fordi stangen ikke tvinger dig fremad). Så næste gang der står dødløft på programmet, så skal du måske prøve at skifte til trap baren.

 undefined

Prowler

Er et af de hårdeste konditioneringsredskaber du nogensinde kommer til at møde. Den tillader dig at lave både pulsarbejde og styrketræning i et, hvis du bruger den korrekt. Prowleren er så let at ALLE kan bruge den! Og alle der har brugt den er slet ikke i tvivl om dens effekt. Max-puls og gele-ben er garanteret! Så vil du gerne have puls og styrke samtidig, så er det din løsning!

 undefined

Elastikker og kæder

Elastikker ses ofte i forbindelse med Chinups (som hjælp til at løfte dig over stangen) og genoptræning, men de er meget mere end det! De er perfekte til at tage din styrke til nye højder. Især i øvelser som squat, bænkpres, dødløft, dips og pushups er de et hurtigt og effektivt redskab som virkelig kan give din træning nyt liv. De virker enten ved at udligne den styrkeforskel du har i bunden og toppen af f.eks. squat og bænkpres, hvor den giver mere modstand desto mere udstrakt du er, men de kan også give dig assistance i øvelser hvor du vil løfte tungere.

undefined

undefined

Ringe

Uanset om du skal forbedre din muskulatur, styrke eller stabilitet er ringene et must! De giver stor bevægelsesfrihed, hvilket tillader et hav af øvelser og intensiteter. Bl.a. kravet om større stabilitet betyder, at flere muskler skal arbejde og derved får du aktiveret mere muskelmasse, som bl.a. giver et højere energiforbrug. Og så ser du gymnastisk ud i mens du bruger dem ;).

undefined 

Okklusions-stropper

Inden for de sidste 2 år er det blevet allemandseje og en mulig genvej til nogle hurtige resultater til at få arme og ben til at udvikle sig hurtigt. Nogle oplever helt ekstraordinære resultater, men det er ikke for alle. Man skal virkelig kunne æde sig selv! De spændes rundt om arme eller ben nærmest leddet og derefter udføres sæt af MAX-gentagelser med meget korte pauser. Et spændende alternativ med potentiale! Det skal på din to-doliste i træningscentret!

undefined

Er du i tvivl om hvor ofte du skal afsted til træning og bruge øvelserne? Så kan du se vores indlæg om hvor meget du skal træne for muskelopbygning

Hvis du ikke gider at skulle tage stilling til hvad, hvordan og hvornår du skal gøre de forskellige øvelser og systemer, kan du altid skrive til os: kontakt os her. Så arrangerer vi et uforpligtende møde og finder ud af hvordan du får de bedste resultater.

Timmy

Timmy Wæxfældt har gennem en lang årrække arbejdet med træning. Han har selv gået igennem et større vægttab, og siden har træning haft en stor plads i hans liv. Han har mange fine titler på CV’et, som både inkluderer Danmarksmester i styrkeløft og Danmarksmester i Athletic Fitness. Timmy er uddannet Diplomtræner, ernæringscoach og har også en lang række andre kurser på CV’et..

Til dagligt bruger Timmy sine kompetencer i Unlimited Performance, som han også er medstifter af. Timmy er særligt interesseret i fedttab og muskelopbygning samt træning af atleter. Han brænder for at give sine klienter den nyeste viden inden for sit felt og være med til at give dem en bedre hverdag.

Læs om Timmy her
0 Kommentarer

Der er endnu ikke oprettet nogle kommentarer til indlægget

Opret en kommentar